Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

im sorry im a sucker for this, hopeless romantic, bullshit.

Hehe, trillade över detta på internet. Vissa känns lite sådär men andra känns ganska logiska tycker jag. Det är klart man lever lyckliga längre om man delar på disken och har dejtkvällar och får fem kyssar om dagen. Det är något som är riktigt fattat. <3

Jag har markerat det jag tycker är viktiga i mitt kärleksliv.

1) Erkänn när du har fel

2) Säg ”jag älskar dig” innan du somnar

3) Dela på hushållsbestyren

(OM han vill får han gärna ta alla ”bestyr”)

4) Ha regelbundna dejtkvällar

5) Turas om att laga mat

(Nä, jag lagar mer än gärna all mat)

6) Sex två gånger i veckan

7) Diska lika mycket

(minst lika mycket skulle jag säga…)

8) Samma filmsmak

(Äh ett förhållande handlar väl om att ge och ta? Kollar han på skräckis för min skull kollar jag gärna på action för hans skull)

9) Man träffas via gemensamma vänner

10) Tre år och sex månaders åldersskillnad

11) Två fritidsintressen som man delar

12) Ha tre gemensamma vänner
(Klart det är kul om man gillar att umgås med samma människor)

13) Tre dejtkvällar per månad

(Minst)

14) Man är bästa vänner

(100% sanning)

 

15) Fem kyssar om dagen

(Jättegärna. Älskar pussar och mys och kramar och allt som gör att man kan vara nära den man gillar)

16) Kel och fem kramar om dagen

(Samma som ovan antar jag)

17) En romantisk middag per månad

(JA TACK)

18) Två weekendresor per år

19) Båda jobbar heltid

20) Gilla samma mat

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fastnade vid en punkt ” 3år och 6månader ålderskillnad”. Är inne i ett dilemma där jag skriver med två killar. En som är ett år äldre, 26, och en annan som är fyra (!) år yngre, 21. Jag är 25. Jag mår själv i en liten stad. Men den ena killen bor i grannkommunen och den andra i samma stad som mig. Jag är så kluven. I en liten stad, kan man dejta flera. För mig känns det konstigt som jag ”leker” med någon, men det är inte min mening. Har inget hänt mellan oss. Men vi ses, umgås. Är det ”fel” med ålderskillnad på fyra år. Hade det varit en kille som träffade en yngre tjej, hade det inte varit ett snack om att det var fel. Men nu jag, som träffar en yngre kille. Låter det som ”jag kan inte få någon äldre/ någon i min ålder”. Är jag ensam om att det kanske kommer fördomar. Hur ska man ställa sig. Vad tycker du

    Malin 2017-04-25 10:56:18
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!