27 April 2017 kommer from idag alltid vara en speciell dag.

Margaux babyshower fick vi gissa när han skulle kika fram.

Jag tycker det känns som om det är mycket vanligare att alla går över tiden än att bebisarna kommer tidigt. Men eftersom Margaux väldigt bestämt sa att hon absolut inte tänkte gå över tiden utan tvärtom föda tidigt och tom delade sin kalender med mig för flera månader sedan till denna vecka där det står klart och tydligt ”Denna vecka tänkte jag föda bebis” så la jag min gissning på hennes babyshower på denna vecka för att supporta denna damens bestämda agenda och vilja. Och titta vem som gissade rätt! Inatt kikade han fram!

Längtar något oerhört efter att få träffa Jacob och Margaux baby <3


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!