Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

27 April 2017 kommer from idag alltid vara en speciell dag.

Margaux babyshower fick vi gissa när han skulle kika fram.

Jag tycker det känns som om det är mycket vanligare att alla går över tiden än att bebisarna kommer tidigt. Men eftersom Margaux väldigt bestämt sa att hon absolut inte tänkte gå över tiden utan tvärtom föda tidigt och tom delade sin kalender med mig för flera månader sedan till denna vecka där det står klart och tydligt ”Denna vecka tänkte jag föda bebis” så la jag min gissning på hennes babyshower på denna vecka för att supporta denna damens bestämda agenda och vilja. Och titta vem som gissade rätt! Inatt kikade han fram!

Längtar något oerhört efter att få träffa Jacob och Margaux baby <3


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Dasha!
  Jag hörde er podd idag och såååå kul att ni börjat med 30DS: Så tråkigt att jag missade starten. Nästa gång (om ni startar en ny grupp) kanske man skulle kunna köra 6 week six pack med Jillian, eller något av hennes andra program. Hade varit så kul och så inspirerande att du kom med denna idéen.
  Ha det fint och ta hand om dig 🙂

  Nathalie 2017-04-27 19:17:30
  Svara
 • Så snyggt dasha! ❤️ Lille P längtar efter dig

  Margaux 2017-04-27 13:08:25
  Svara
 • Gissade du rätt? Wow!!

  Charlotte 2017-04-27 12:00:10
  Svara
 • 24:e? Du menar väl 27:e? 🙂

  Lisa 2017-04-27 07:22:32
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!