Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Baby Lajba

Åh igår var en fin dag. Jag fick träffa Baby Lajba för första gången (det är inte hans namn! men hans pappa har kallat sig själv för Baby Lajba så länge jag kan minnas men nu har han blivit av med det och är Pappa Lajba helt enkelt) och han var så himla fin. Gullig och mysig och luktade så gott och jag ville inte gå därifrån eller säga hejdå? Som tur är så ska jag få träffa honom redan på onsdag igen.

Men titta ordentligt, är han inte beyond perfekt?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Verkligen hur fin som helst.

    Grit 2017-05-01 14:53:21
    Svara
  • Oh vad fin. Han är såå lik Margaux tycker jag?! 😀

    Mathilda 2017-05-01 10:34:25
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!