Nya dejtingappen ONCE – here i come.

I samarbete med nya dejting-appen ONCE

Nu är det dags att börja dejta helhjärtat kompisar. Tycker inte ni det? 

Jag har nog inte dejtat såhär dåligt som jag gjort de senaste månaderna på… Forever tror jag. Men ärligt kändes det som om det blev för mycket av för många i de andra apparna och jag tröttnade helt enkelt. På Once är det perfekt med folk. Långt ifrån för få men alla i hela världen har inte hittat dit än så det känns inte som att leta efter en nål i en höstack. Förstår ni hur jag menar?

Once tar dejtingapparna back to basic, de fokuserar nämligen mer på kvalitet än kvantitet (if you know what i mean). Once handplockar nämligen matcher till dig, speciellt till dig. Jag har nu haft denna app i prick sju dagar och jag ska nog tacka ja till en dejt med en karl som frågade idag… Jag lovar att återkomma med en djupare recension om min upplevelse med appen och min andra match (peppar peppar) men som faktiskt verkar vara en Dasha-kille ?(!)

  

Här kan ni läsa om olika kärlekshistorier som inträffat tack vare Once.
<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely helpful information specially the last part I care for such info a lot. I was seeking this particular information for a very long time SMM Panel

  SMM World 2023-12-05 06:26:49
  Svara
 • Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://accounts.binance.com/en/register-person?ref=P9L9FQKY

  Svara
 • Vart har du köpt dessa underbara solglasögonen? Tacksam för svar.

  Kram! Glöm ej att du är bäst<3

  ELvira 2017-05-03 19:27:50
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!