Strandbryggan, plåtning och brunch på Kasai. 

FREDAG:

Började fredagen med att panikfixa i lägenheten för tiden jag hade avsatt för att göra det i torsdags blev tyvärr utbytt till viktigare grejer så då fick jag helt enkelt gå upp 05 och klippa snittblommor och bädda sängen med mera vilket är på tok för tidigt för att vara rimligt men man vill väl att det ska vara fint när det kommer hem människor till en som ska plåta och intervjua en! Här tex tog jag fram nya Molton Brown tvålar som jag hade köpt matchande blommor till.

Sen kutade jag ner till Bangerhead för världens tidigaste frisörtid – tack än en gång Jennifer för du 1) började jobba tidigare för att help a girl in need och 2) för att du lyckades lösa världens finaste blonda färg på noll tid?! Jennifer har på ricko magiska fingrar.

Här står jag i min nya blonda färg och i min sköna Stadsdel.nu tröja och ser helt avslappnad ut.

Så sprang jag hem och hann precis sminka klart mig när det plingade på dörren. Ni får se det färdiga resultatet när det är klart, om bara några veckor.

Sen åt jag en lunch på Pocket med Glasman och drack två glas bubbel. Sedan filmade jag NA-KD haulen åt er och jobbade undan tråkiga saker på mailen. När klockan slog aw var jag sur på alla killarna för de var sena men det har ni redan läst om. Sen var det en tidig hemmakväll för min del och somnade strax efter klockan 21.

LÖRDAG:
Vaknade tidigt, beyond utvilad och gjorde mina 30 days shred övningar följt av en himmelsk brunch på Kasai. Det var första lördagen de körde och även om det inte riktigt är uteserveringsväder så funkar det fin fint eftersom att de har värmelampor i taket.

Kasai’s brunchmeny innehåller både några av deras mest populära asiatiskarätter men även klassiska brunchrätter fast med en asiatisk touch. Dessa wagyusliders skojar man inte bort. Brödet och köttet är så fint att varje tugga smälte i munnen…

Här har en fläskhistoria!

Asiatiska våfflor (ärligt talat ser hur fluffig denna maträtt är? Kan tänka mig nästa gång bara beställa två sådana här och sen luta mig tillbaka för att chilla fett i en matkoma).

Vi beställde även ricottapannkakor och espressomartinis innan vi tackade för oss.

Då gick vi ner till Strandvägen 1 för att vi var sugna på att glo på folk. Sen gick jag hem för det fick vara nog med bubbel för en dag.

SÖNDAG: 

På söndagen fick jag mysa med den här gullnosen.

MÅNDAG: 

Vilket väder vi hade igår! Jag bestämde mig för att gå tills jag inte orkade mer. Vi gick först runt Djurgården. Ända bort till hästarna på andra sidan!

Bella, not a posér.

Jag var med en av mammas bästa vänner Viktoria.

Stannade till på Strandbryggan för pause och lunch. Jag är riktigt inne på vegolife just nu. Äter mindre och mindre kött och det är inte ens ”valt”. Eller ett medvetet val är det väl men menar inte så att jag hellre hade velat ha kycklingen men tog gulbetssalladen ”för att” utan för att jag mer och mer blivit rent ut sagt äcklad av kött som jag inte vet var det kommer ifrån. Jag kommer nog aldrig någonsin vara den personen som aldrig äter kött för jag älskar verkligen en riktigt bra bolle och prata inte med mig om TACOS. Men köper alltid svensk och ekologisk köttfärs då.

Här låg min solkatt och hade det riktigt glatt. Mysigt man får en hundskål med vatten på Strandbryggan. Bra Strandbryggan! Det är sådan här extrasaker som får en att älska en krog.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!