Lunch med mig själv.

Idag skulle jag haft ett lunchmöte på Pocket med en gammal bekant angående min 30-årsfest. It is on, men troligtvis efter sommaren. Jag har nämligen ingen ork eller kreativitet till att styra ett sådant event innan sommaren tror jag. För om eventmakaren ska göra en födelsedagsfest så förväntar sig alla något storslaget och inte är jag den som är den som vill göra mina vänner besviken heller.

Men till en helt annan grej. För några år sedan hade jag struntat i att ”äta själv” på en resturang för skulle tyckt det kändes pinsamt och varit obekväm. Men idag kunde jag inte bry mig mindre. Skönt att bli vuxen och få perspektiv på sådant som faktiskt är jobbiga grejer på riktigt. Parentes här i livet jag precis kom att tänka på.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!