Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lunch med mig själv.

Idag skulle jag haft ett lunchmöte på Pocket med en gammal bekant angående min 30-årsfest. It is on, men troligtvis efter sommaren. Jag har nämligen ingen ork eller kreativitet till att styra ett sådant event innan sommaren tror jag. För om eventmakaren ska göra en födelsedagsfest så förväntar sig alla något storslaget och inte är jag den som är den som vill göra mina vänner besviken heller.

Men till en helt annan grej. För några år sedan hade jag struntat i att ”äta själv” på en resturang för skulle tyckt det kändes pinsamt och varit obekväm. Men idag kunde jag inte bry mig mindre. Skönt att bli vuxen och få perspektiv på sådant som faktiskt är jobbiga grejer på riktigt. Parentes här i livet jag precis kom att tänka på.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Ville bara säga att fy vad rolig podden var idag, ni var riktigt bjussiga och jag skrattade högt flera gånger. 🙂

  Jag tycker ni borde köra frågepod snart! 🙂

  Amanda 2017-05-03 20:57:24
  Svara
 • Hejhej! Vill bara tacka dig (och forni) såså mkt för en litenliten sak du gjorde för mig för ungefär 4 år sedan som du inte minns men som har förändrat mitt liv; du peppade mig till att tacka ja till juristprogrammet trots att min kompis räknat med att vi skulle åka utomlands. Jag trodde jag var världens sämsta person som helt plötsligt kommit in på min drömutbildning men lovat min vän att vi skulle flytta utomlands, men du fick mig att inse att det inte var så! Spola fram 4 år och hon och jag är närmare vänner idag än tidigare, jag träffade världens bästa pojkvän på programmet som jag även är sambo med OCH landade precis mitt drömjobb som jurist på en specifik byrå! <3

  a 2017-05-03 15:40:53
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!