En onsdag och torsdag i bilder. 

ONSDAG:

Började onsdagen med att köra min 30 days shred (dag tolv idag!) och sen yoga ut.

Sen tog jag på mig mina Flattered och bestämde mig för att unna mig något fint. Blev dessa tre par tofflor från Zara!

När klockan slog sen lunch tog jag med dessa presenter till Margaux bebis från mig och Petra och promenerade ner till Milles.

Där drack vi ett glas bubbel…

…och åt deras asiatiska råbiff. Den bästa i stan.

Baby Lajba bara chillade. Så mysig. <33333

Min älskade Margaux! Tänk att hon är mamma nu!! <333

När vi sa hejdå gick jag och handlade mat och sen gick jag hem och tvättade. Sen var planen att blogga om den här dagen men jag hann inte för mötte upp GlasmanTAK.

Världens finaste solisar som jag har på mig är btw Petras. Men hon slängde ner dem i påsen med Margaux presenter och för att hon är slarvig sa jag att hon fick skylla sig själv för jag tänker låna dessa lite nu. Hehe.

TORSDAG:

Det blev torsdag och Joanna bjöd in till frukost på Södermalm för att vi ska pusha hennes poddis så lyssna på den! Sovmorgonpodden!

Inför frukosten frågade hon om någon hade några allergier, jag har ju bara en (eller egentligen två nu) och det är ostron men eftersom det var en freakin frukost vi blev inbjudna till kändes det as konstigt att säga ”Ja! Ostron äter inte jag!” För vem serverar ostron på en frukost? Jo tydligen Sovmorgonpodden. Det var gratinerade ostron och färska och jag vet inte vad. Hehe.

När vi gick fick vi med oss blommor.

Innan jag sprang på massa hemliga möten (lol) var jag uppe på Williams kontor och bad honom ta en helt spontan bild på mig i mina glasögon från SpecsaversKylie Minogue Eyewear.

<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!