FYI – fortfarande rökfri.

Jag tänkte jag skulle informera er om att jag fortfarande är rökfri och tror att jag förmodligen aldrig mer kommer röka.

Jag kommer heller aldrig bli den där personen som klagar på andras rökande för en sån person är en tönt. Alla får göra precis som de vill men jag kan inte sluta tänka på att är det inte helt jävla otroligt att man vet att man löper en enormt stor risk att få cancer och massa andra dödliga och otrevliga sjukdomar men ändå fortsätter folk att förtära de förskräckliga giftpinnarna.

Jag kommer på mig själv med att byta sida på gatan om jag går bakom någon som röker och blir ledsen av att jag själv rökt så länge utan att fatta. Jag har ju vetat men inte fatta, förstår ni hur jag menar?

Nu röker jag bara elcigg eller wipe eller vad man vill kalla det. Röker knappt en elcigg om dagen men blir dessvärre mer när man dricker alkohol. Framförallt vill alla smaka och testa och då går de åt mest.

Förhoppningsvis slutar jag med det också om ett tag fast än så länge är det som en vuxen snuttefilt. <3

Solisar från Celine och klänning från DryLake

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!