Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Info till mina vänner – NY MOBIL

Sen den första Nec-Mobilen har jag varit en 3-tjej. Men för en vecka sen bestämde jag mig för att nu får det vara nog och att det var dags att byta upp sig. Så nu helt plötsligt är jag en Telia-tjej. Känns så himla rätt men så himla konstigt! Haft 3 i typ 12 år? Men sköter man sig inte får man skylla sig själv helt enkelt.

Men till mina vänner! Sök mig på Snap, FB och mailen idag. För under några timmar, under nummer flytten kan det vara så att jag är lost in space och inte får era sms. Jag har nämligen smsat både Margaux, Margret och Petra och Markus utan svar så det MÅSTE VARA NÅGOT FEL. Hehe.

Just nu sitter jag här och kör en liquid-lunch, jobbar undan mailen inför två events (ett på fredag och ett på tisdag – båda hemma hos mig!) och får håret fönat och lockat av Jennifer! Efter detta har jag 1 1/2 timmes hål och bokade precis in en pw-dejt. Det gäller att vara effektiv. Sen har jag tre möten och en vernissage att attenda ikväll. Ni får se bilder på den här dagen imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Poddis?

  Anna 2017-05-11 09:05:38
  Svara
 • Kommer det någon onsdagsbubbel denna vecka?:)

  Sanna 2017-05-11 08:38:27
  Svara
 • hahahhaa hade händerna fulla av bajsblöjor… 😂

  Margaux 2017-05-10 16:03:08
  Svara
 • Hej Dasha! Lyssnade på din och Hannas podcast och har börjat med 30 day shred programmet! Hittar dock inte sista nivån/level 3? Har du någon länk eller så till den?
  Kramisar :)))

  Louise 2017-05-09 22:52:23
  Svara
 • Tips! Jag gjorde exakt samma sak som dig – bytte från 3 till Telia (bästa jag gjort) – och hade såna problem med 3 efter då de fortsatte dra pengar på något abonnemang som de ”visst glömt säga upp”.. så när de dragit den sista fakturan, gå in och stäng av deras autogiro (om du nu faktiskt har så).. jag märkte detta själv 3 månader efter, och sedan blev de många telefonsamtal till dom och mycket lovande från deras sida, men inga pengar kom! Tog över 1 månad innan jag fick tillbaka pengarna. Så bara för att man inte är kund hos dom längre så kan de fortsätta reta en ett bra tag efter också! Hoppas du slipper detta! 🙂

  Therese 2017-05-09 15:12:11
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!