Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lunch tillsammans med Dafgårds hemma hos mig!

Detta blogginlägg är ett samarbete med Dafgårds

I fredags hade jag det ypperliga nöjet att få bjuda hem ett gäng tjusiga tjejer för lunch signerat Dafgårds (som levererar maten till O’Learys!) För att berätta för er att de nu släppt nya rätter tillsammans med O’Learys. Rätterna finns nu att köpa i utvalda matbutiker, bl.a. ICA MAXI & COOP

Det är massa olika rätter som hamburgare, ribbs, chicken wings som jag bjöd mina gäster på: 

Här står jag vid grillbuffén och värdinnar mig. 

Älskar burgare *emoji med hjärtformade ögon*.

Gäriz!

Jag hatar inte att smycka mitt hem med mycket blommor. 

Dessa fick jag dock i ett bud häromdagen… 😉

Jag älskar verkligen mitt runda matbord. Det tar inte så stor plats i rummet men man kan utan konstigheter trycka ihop sig tio personer runt det. 

Jag tycker det är så himla mysigt att vi har en massa bloggbebisar i gänget. Nästsenast tillskottet är Humlan, Lisa och Nennes bebis. 

Alba (Editas/Foodjunkie) dotter är en riktigt van eventbesökare! Här somna hon till elva tjejers kackel! Förresten, kolla in min nya tavla. Det är en sjöjungfru som jag velat ha i över tio år (OBS original!). Men hon ska få ett helt eget inlägg. 

Tack Dafgårds för att jag fick ha en mysig fredag med er. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Ok, nu dör jag. Dra mig baklänges vad snygg du var i den kjolen!! Vart kommer den ifrån? Cravar den med allt mitt ha begär

  vanessa 2017-05-21 21:34:26
  Svara
 • Hej Dasha!
  Vill bara säga att jag tycker du verkar vara en sån himla härlig, cool och go människa. Var ett tag sen jag läste din blogg men har ändå alltid sett upp till dig som människa och som alltid verkar vara så omtänksam och som verkligen bryr sig om sina närmaste. Av det lilla man ser av dig tillsammans med barn genom blogg och snap så syns det ändå tydligt att du kommer bli en helt fantastisk mamma när den dagen väl kommer! Du är så bra!

  H 2017-05-16 13:57:37
  Svara
 • Varför nämner ni inget om att podden uteblev?

  Jenny 2017-05-16 12:33:28
  Svara
 • Vart är podden? 🙂

  Eli 2017-05-15 22:28:26
  Svara
 • Hur stort är ditt bord i diameter? Vill också ha ett runt bord med plats för många men jag vet inte hur stort jag ska leta efter? <3

  Sofie 2017-05-15 16:26:00
  Svara
 • Vad snygg du var i den frisyren! <3

  Jennie 2017-05-15 14:10:47
  Svara
 • Åh! Var är bordet ifrån? Och kjolen? Skulle bli jätteglad om du svarar. Kram

  L 2017-05-15 08:22:35
  Svara
 • Hej! Vad hände med förra veckans onsdagsbubbel?

  Elin 2017-05-15 08:07:24
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!