FOR ONE NIGHT ONLY 

Startender Dasha! 

Eftersom det är Kiki’s (Victor på bilden nedan) födelsedag och han behövde förstärkning i baren hoppar jag in, kommer bli så kul?!
Jag serverar endast; GT, Vodka/Redbull, Öl, Vin, alla former av shots och champagne i drinkglas med is (och givetvis alkoholfritt alt om någon myndighet skulle få för sig att läsa min blogg, var ungefär 8 år sen jag gick ”ansvarsfull alkoholserveringskursen men never forget). 

Kom och dansa med mig (”oss”) på OXID (Birger Jarlsgatan 33). Jag är där mellan 22-03. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Håller med samtliga kommentarer här, och det enda man kan förvänta sig efter detta är väl att du Dasha svarar ARGT och provocerat och som en explosion i ett inlägg om att vi måste lugna oss, livet kommer emellan yadayadayada. Ta till er kritiken. Vifta inte bort det. Podden är business för er, ni borde ta den på allvar. Men här har ni också en som tröttnat nu.

  H 2017-05-19 08:28:03
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Men chilla gunilla. Podden har bara varit en rolig grej för oss vi har sen vi startade den tjänat prick 0kr

   dasha 2017-05-19 12:21:36
   Svara
   • Svar på dashas kommentar.

    Fast Dasha, du om någon är väl medveten om att även ifall ni inte tjänar pengar på podden så gör ni ju det indirekt i och med att dom flesta ändå följer er i sociala medier o bloggen. Jag har följt både dig och Hanna länge, tycker ni är SÅ härliga. Men förstår inte riktigt ditt resonemang att ”vi tjänar 0kr på podden” som svar på att ni inte släppt ett avsnitt på 2 veckor utan att informera om det. DET tycker jag känns oseriöst och oproffsigt. Tycker det känns SÅ tråkigt för jag gillar ju dig Dasha!

    Anna 2017-05-21 17:22:24
    Svara
 • Gillar både dig och Hanna jättemycket men tycker det känns väldigt oproffsigt av er att inte ens meddela att podden är inställd (2veckor!!)…

  Lina 2017-05-18 08:46:31
  Svara
 • Tänker inte lyssna på podden igen. Av principskäl. Oförskämt av er att se alla frågor om podden och bara ignorera.

  Jenny 2017-05-18 06:54:11
  Svara
 • Måste hålla med föregående läsare. Det blir lite oseriöst att bara strunta i att meddela om podden finns att lyssna på eller ej. Livet kan komma emellan visst, men ni säger att ni vill att vi lyssnare ska ”recensera” er dvs att ni ska klättra högre upp och det är ju svårt att ta er på allvar när ni gör lite som ni vill med podden… Tar ett exempel; Wahlgren & Wistam kommer ut på söndagar nästan vid ett exakt klockslag. Folk ser liksom fram emot detta och förväntar sig att ett nytt avsnitt släpps. Ingen av er har liksom nämnt någonting av utebliven podd? Haha låter som jag är er största podd-fantast, är jag inte. Men blir irriterad när man tar saker och ting lite halvdant.

  Anonym 2017-05-18 01:46:15
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Håller helt med. Det är det som är charmen med poddar, att man har ngt att förvänta sig ungefär. Nä ska sluta lyssna för blir så irriterad varje onsdag när den kommer oregelbundna tider och uteblir utan att man får veta det och det är det absolut inte värt!

   Anonym 2017-05-18 06:57:53
   Svara
 • Tycker det är konstigt att ni typ låtsas om som ingenting när det inte kommer en podd en vecka. Kan ni inte göra som alla andra poddare att säga till typ ”i veckan blir det ingen podd” osv… förstår ju att den kan utebli ibland men vad är grejen med att inte säga de då? Gillar er podd och syftade på förra veckans

  Anna 2017-05-17 15:19:43
  Svara
 • Blir det någon onsdagsbubbel den här veckan?:))

  Malin 2017-05-17 12:59:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!