Dejtingappen ONCE 

Detta inlägg är ett samarbete med dejtingappen Once (men inget är påhitt, allting är 100% mina egna erfarenheter). 

Okej, nu kommer en rolig historia. Ibland funkar inte allting i livet och även fast man vill så får man inte till vissa saker. ”Saker” som i dejter i detta fall. Och jag är extremt medveten om att ingen kommer komma och knacka på min dörr, ridandes på en vit häst med en diamantring stor som en knytnäve (ja, jag gillar att drömma, hehe). 


Så.. När jag bestämde mig för att ta en aw med mina kompisar förra fredagen piper det något oerhört i min mobil i några timmar och jag fortsätter ett chatmaraton med en kille jag matchades på Once med en vecka innan. Visar sig att han sitter på en resturang ett kvarter ifrån mitt hem och jag sitter på en resturang ca 500m ifrån. Men, jag har fått major skoskav av ett par sprillans nya klackar och bestämmer mig för att ta en speciell taxi jag brukar åka med (de öppnar dörrar och man får skumpa i bilen och allting är väldigt trevligt) för att åka fram och tillbaka hem för att snabbt byta skor! Föreslår för killen att jag hämtar upp honom och så tar vi ett glas i bilen medan jag samtidigt springer upp och byter skor. Han blir ytterst tveksam (vilket jag fattar, det låter sjukare än vad det faktiskt är) men går med på det. 


Sagt och gjort! Jag plockar upp honom, skålar, springer upp och byter skor. Kommer ner, utbyter några meningar, droppar honom igen och frågar chauffören vad han tyckte om honom eftersom de ändå satt i bilen i några minuter medan jag var iväg. 

Då sa han att han hade varit lite neggig och allmänt inte jättetrevlig. Fick obehaglig känsla i magen så vi har helt enkelt inte hörts mer (eller jo han skickade något sliskigt sms på natten om en ”sängfösare” varpå jag svarade ”Det är stängt”). 

Men! En erfarenhet och historia rikare! Det är viktigt att våga och jag hänger fortfarande på Once. Det är bra stämning där inne. Som jag nämnde innan är det mycket folk men inte ett träsk som på andra dejtingappar där det är tokmycket människor och man måste trycka nej nej nej på minst hundra personer innan man trycker ja på någon man egentligen inte är sådär as intresserad av. Och så sitter det riktiga människor live och parar ihop folket. Bara en sådan sak? Vilket engagemang! Appen är helt gratis och finns både på Google Play och i App Store. 


Jag älskar att det är så himla acceptabelt nuförtiden med att dejta på det här viset. Det var det inte alls för några år sedan men jag träffade ändå en kille jag var ihop med ungefär ett år på en annan app? Helt klart bra grej att dejta genom internet. 

Har ni någon rolig dejtinghistoria? Hehe berätta allt! <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://accounts.binance.com/ru/register-person?ref=UM6SMJM3

  Реферальный бонус на binance 2023-06-20 17:43:36 https://accounts.binance.com/ru/register-person?ref=UM6SMJM3
  Svara
 • Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

  borsa start up 2023-02-25 13:24:22 https://www.gate.io/tr/signup/612995
  Svara
 • Jag dejtade på tinder, ganska mycket men lessnade till och från, tar ju mycket tid. Men så var det en karl som dök upp som jag inte kunde motstå en dejt med, tänkte att funkar inte detta så lägger jag ner ett bra tag. Lång story short- detta var över 2 år sen, vi får barn om några veckor och ska gifta oss nästa år, flyttar till hus i höst, har rest en hel del varav en längre backpackingresa i Sydamerika mm.
  Han är allt jag önskat och drömt om, och mycket mer. Världens vackraste man är han inifrån och ut och jag är fullkomligt överlycklig över det liv vi har ihop. Han är min bästa vän och samtidigt den jag aldrig kan sluta pussa på och alltid vill vara nära! Kärare får man leta efter ;). Det bästa: det är ömsesidigt.
  Dejtingappar fungerar definitivt =)
  Jag är självutnämnd tinder guru då jag även hjälpt bla en kollega som träffat sin fästmö, hon fastnade efter han fått hjälp av mig med profilen hehe. Jag är rätt så bra på att läsa av folk och skulle definitivt kunna jobba med att matcha ihop dejter!

  Sara 2017-05-23 12:43:01
  Svara
 • Dejtade som en galning i två års tid, hade tinder och happy pancake av och an. Tog bort det ibland men laddade ner det igen efter en vecka typ haha.

  Hade precis slutat dejta ett riktigt freak när jag bestämde mig för att plocka upp kontot på happy pancake igen.

  Skrev med en så härlig snygging i 4 dagar. Sedan tog vi en dejt en söndag, ute på stan. Jag var svinbakis. Drack Cola och lassade i ett berg av pasta med kalvfrikadeller i tomatsås.

  Vi pussades hejdå. Tänkte att han var en av alla som bara passerar men hoppade innerst inne på att det var HAN den här gången. Var så satans trött på att dejta.

  Nu 1,5 år senare är det 40 dagar kvar till vårt bröllop!

  GE INTE UPP! Så jävla klyschigt och var så sur när alla andra sa så till mig. Men jag lovar. Plötsligt kommer du undra vad du höll på med tidigare när du har din rätta man i famnen.

  Stor kram dasha

  Mikaela 2017-05-22 23:59:04
  Svara
 • Inte speciellt rolig, men iallafall! Hade en dålig period och var så trött på alla internet-killar som ändå bara ville komma över nåt ex och ha bekräftelse så gick med på att gå hem till en kille och spela tv-spel. Tänkte att det är väl såhär man blir mördad ?. Det blev jag inte och nu har vi barn ihop osv. Så rätt glatt!

  Lina 2017-05-22 22:06:20
  Svara
 • Jag träffade min man genom en dejtingapp. På vår första dejt blev vi diskret utslängda från en rysk restaurang då vi hade suttit där till efter stängning, eftersom vi inte hade lagt märke till tiden. 2 år senare friade han på en kulle med utsikt över Nice, och nu har vi snart varit gifta i 1 år. Så det finns nog riktiga guldkorn bland alla profiler och appar. 🙂

  Anna 2017-05-22 21:34:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!