En riktig första sommarhelg. 

FREDAG: 

Började denna dag med att gå en powerwalk med Repis runt Djurgården. Men hennes specialrunda. Man går vid Grönan och tittar på alla fina villor och hus. 

Sen ringde Mathilda och undrade vart jag gör mina fransar (vilket är hos Jennifer på salong Mirres

Jag förslog att åka och sola eftersom det utlovades en varm dag! 

Så det gjorde vi. Och drack lite bubbel. 

På eftermiddagen ringde Margaux och sa att hon var utanför mig, jag föreslog en picknick! Vi satte oss i parken utanför mig och Max var där och självklart lille Arnold

Ni vet en sådan solig dag som bara rullar på. Jag klev inte ur min bikini utan lånade en dusch när vi kom hem till Margaux och Jacob, så beställde vi pizza och sen var det tack och hej till sommarens första dag och natt. 


LÖRDAG:

Petra hade styrt en överraskningsfest åt Markus på deras gård! 

Jag var klädd i blus från Zara, byxor från Dagmar och nya silvriga sneakers från Lacoste

Jag vet inte vad det är men jag älskar att både hälla upp och dricka ur stora vinflaskor? Känns lyxigare på något sätt? Det här är mitt absoluta favorit rosevin, Bodvar

En toa selfie!

…blev kraschade mitt i selfiemaratonet…

…AV MASSOR av människor som tydligen ville använda toan. Hehe. 

När klockan blev 00 bestämde vi oss för att röra oss ut på stan. Jag fick (som vanligt när jag är i Petras garderob) för mig att byta om. 

Det blev dessa jeans från HM och en t-shirt från Rodjebar. Hehe. 


SÖNDAG

Gjordes inte många knop. Åt detta i sängen och var på två långa promenader med Bella bara. 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://accounts.binance.com/uk-UA/register?ref=W0BCQMF1

  бнанс Створити акаунт 2023-06-24 10:03:34 https://accounts.binance.com/uk-UA/register?ref=W0BCQMF1
  Svara
 • Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://www.binance.com/id/register?ref=S5H7X3LP

  Buat Akun di Binance 2023-05-15 00:23:24 https://www.binance.com/id/register?ref=S5H7X3LP
  Svara
 • Måste bara kika in och säga. Ditt leende, det är fantastiskt!

  Lina 2017-05-23 22:22:35
  Svara
 • Hej Dasha!!
  Nu är det här en kommentar som är helt off topic men kommer glömma detta lagom tills ett frågeinlägg kommer. Jag skulle vilja läsa om vad du tycker om typ etisk konsumtion. Jag kom på tanken när jag läst flera artiklar om hur villkoren ser ut för de som arbetar för foodora och ubereats. Specifikt de för Ubereats verkar ha det ganska hemskt. Dåligt betalt, ingen ordentlig arbetstid, inget kollektivavtal försäkring etc. Inte för att jag trodde cykelbuden hade någon lyxig tillvaro direkt.. men trodde iaf det fanns kollektivavtal och att lönen var liiite bättre. Har du läst någonting om detta? Undrar hur du tänker specifikt om detta eftersom du haft samarbete med ubereats?

  Det här är ju såna svåra frågor, jag menar det är ju inte konsumenten som har satt villkoren, men ja jag vill väl helt enkelt veta hur du tänker i såna här frågor. Har man ett ansvar som konsument? (samma diskussion finns ju kring andra varor också såklart, typ fairtrade, kläder, ekologiskt etc etc) Tänker du kanske kan skriva ett inlägg eller svara här hur du tänker kring etisk konsumtion eller något? 😀 skulle vara kul.

  KRAM

  Sara 2017-05-22 12:24:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!