Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Välkomna hem till mig! 

Titta! 

Houzz har gjort ett stort Hemma-Hos reportage i mitt vackra torn. Jag har ju lovat er att visa och berätta mer om mitt hem men det känns som om man alltid vill fixa något och det inte känts riktigt klart än. Men nu! Nu är jag riktigt nöjd. 

Kika in så får ni se och läsa om min tanke med min inredning HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Haha, alltså.. 10 år av nätdejting. Vet inte ens var jag ska börja. Men en av topp 10 konstigaste dejterna är när jag träffade en man för en fika i solen, vår först dejt, och vi klickade så bra att vi bestämde för att ses igen på kvällen. Han var och fikade med mig på sin lunch på jobbet så han var tvungen att åka efter lite drygt en timma. Första gången jag träffar någon och känner ”shit, this is the one!” och speciellt efter bara en timma. Jag visste att han jobbade med personskydd men inte så mycket mer. Okej, så allt var ju asnajs. Jag lagade middag och han kom efter jobbet. MED VAPEN. I sitt hölster. Som han hängde i min hall. Lika chill som om han hängde av sig jackan. Fick aldrig fråga om hans jobb för han fick inte prata om det. Jag fick inte veta om han hade skjutit någon för det fick han inte svara på (det är ju samma sak som att säga ja) men han sa att han aldrig blivit skjuten. Eller knivhuggen. Blev inte så många fler dejter, haha.

  Sandra 2017-05-23 20:29:02 http://ankarstrands.se
  Svara
 • Vart kommer din snygga outfit ifrån?

  Rebecka 2017-05-22 20:31:08
  Svara
 • Åh va fin både du och lägenheten är!!!<3

  Paula 2017-05-22 17:17:50 http://paulawallin.se
  Svara
 • Så himla mysigt hem du har!

  Julia 2017-05-22 14:17:03
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!