Bio, balkongpiff och burgare i Humlan.

TORSDAG:

Började min torsdag med att se extremt nyvaken ut på bild för er och sen körde jag lite yoga i vardagsrummet tillsammans med morgonsolen.

Sen åkte jag hem till mig och spelade in mitt samarbete med NA-KD. Titta vad lite smink och en locktång kan åstadkomma…

När jag filmat och fotat klart gick jag till BernsHannas releaselunch för hennes klädkollektion (också för NA-KD) klicka här om vi vill kika.


Toppen jag har på mig här nedan kommer bla därifrån!

Efter lunchen åkte jag hem och fixade med oviktiga nödvändigheter. Men sen.

Då mötte jag upp det här gänget för ett litet glas på Balzac.

När det blev middagstid åt jag en burgare i Humlan tillsammans med Calle-Mange och Zolle.

När solen försvann och det blev lite kallt gick vi upp till mig för ett glas.

Men det blev ett snabbt glas för jag skulle möta upp dessa ladies på Berns Bistro.

Innan vi åkte till Wall och dansade bort natten gick vi förbi min kompis Aziz krog som är stans bästa tapas restaurang, Aqui Tapas och drack två mojitos.

Det här fick jag detta i present (!!!) – de som vet, de vet.

FREDAG:

Titta mina fräknar har äntligen hittat hem igen. Här är jag på en powerwalk med min lilla hund.

Jag gick och funderade hela vägen på vad jag skulle hitta på för något roligt till Mors dag. Eftersom det inte är speciellt mycket action på mamma utanför hemmets väggar just nu så ville jag göra något hon skulle kunna njuta av här hemma… Så kom jag på den lysande iden att jag skulle piffa upp mammas balkong. Så jag köpte en plastmatta, några krukor och lots of flowers. Den är nästan klar, ska bara plantera om den stora blomman i hörnet i en annan kruka och sen ska ni få se en bild. Mysigt blev det.

LÖRDAG:

När det blev lördag så åkte jag in till stan och mötte upp mina kompisar på Strandvägen 1.

Vi åt lunch och drack bubbel.

Jag har så länge jag kan minnas tyckt att Veuve Clicquot Rose är min absoluta favorit Champagne men där drack vi Louis Roederer Rose och den hamnade på en gång på andra plats.

SÖNDAG:

Prick hela söndagen spenderades i sängen men när det blev kväll gick jag en lång promenad med Bella och sen var jag på bio. Såg Pirates of The Caribbean. Den var bra. Inget man behöver se om men helt klart en perfekt söndagsfilm.

De här fina husen hittade jag vid Dalen (efter Skogskyrkogården) och smsade till en kompis som krigar med sin kille om att de ska flytta till Saltis om några år men han tycker det ligger för långt från stan – vilket det gör? Så jag tyckte de kunde flytta hit istället. Tio minuter från stan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!