Svar på era frågor del 3.

Hej fina Dasha! Massor av kärlek och styrkekramar till dig och din mamma<3 Jag är så imponerad av att du ändå orkar göra saker och umgås med vänner och liknande, trots det stora, jobbiga krig som du och din mamma är i tillsammans. Så det är väl lite min fråga: hur gör du för att orka med? Du verkar ändå lyckas hålla en sådan balans i livet, att du är med vänner, att du tränar och liknande. Hur tänker du kring det liksom eller snarare hur tänker du för att inte drunkna i sorgen? Obs att detta inte på något sätt är menat som kritik eller att du inte skulle må dåligt/vara ledsen utan verkligen imponerad av att du är så stark och kämpar på. Massor av kärlek och jag håller alla tummar för att din mamma blir frisk <3
Alla dagar är olika. Inatt somnade jag vid 01.30 kanske och sen vaknade jag full av ångest och massa giftiga tankar strax efter 03. Sen låg jag och vred mig i nästan två timmar. Gav upp och började pilla på mobilen till 06. Sen grät jag en skvätt och ställde mig i duschen. Gick ut med min hund och sen åkte jag till SÖS med mamma. Därifrån promenerade jag hem till Margaux och kände att lite mys med Arnold skulle göra mig glad men grät prick hela promenaden dit bakom solglasögonen. Skulle egentligen på en aw som Metro hade ikväll men avbokade för känner mig bara helt nere och extremt orklös att kindpussas med ytliga bekanta. Så idag har jag inte gjort mer ön så typ. Handlat hem lite mat också 🙂

Här kommer några frågor, väldigt blandat! ?
1) har du någon gång känt/känner att du saknar att ha ett syskon?
Absolut nu när jag blivit äldre. Tex just nu… Eller när jag ser Margaux och Theos helt underbara urfina och kärleksfulla relation. När jag var liten saknade jag aldrig det för jag var väldigt duktig på att alltid hitta kompisar överallt.
2) låter svordomar bättre på ryska än på svenska tycker du? Och vad är din favorit mening eller ord på ryska?
Jag kan typ inga svordomar på ryska.. Typ något bara? Mamma lärde ju mig inget sånt hehe. Jag säger ofta en mening från en barnfilm på ryska som lyder såhär: ”KOKO Kto tam?” och betyder ”Hoho vem där?” Det var en fågel som hade lärt sig endast de orden och varje gång någon knackade på dörren hos denna pojke så sa den det. Och alla blev helt tokiga på andra sidan för de fick säga vilka de var 10000 gånger och det låter inte alls kul nu men kikande till det när jag var liten! Hehe.
3) ångrar du din tatuering eller är du lite YOLO över det hela? ?
Hehe hade helt klart inte gjort den idag men jag älskade den under många år så att säga att jag ångrar den gör jag inte direkt. Den syns ju inte om jag inte visar den? Den syns inte ens på stranden i bikini så tycker inte det är så farligt. Hade den dock synts mycket hade jag nog tagit bort den. Är inte förtjust i tatueringar.

4) bor du och din mamma långt ifrån varandra? Tänkte eftersom du just nu åker fram och tillbaka så mycket mellan er?
Hon bor kvar i Hökarängen där jag är uppvuxen och jag bor på Norrmalm. Så ca 20 minuter med tunnelbanan och 220kr med Uber.
5) hur bastar man bäst, enligt dig? – typ har du en basturitual?
Ja! Jag har en egen ritual. Bastar först 2-3 gånger så länge jag orkar och går ut och bara tar luft där emellan. Men sitter så länge så jag inte står ut längre. Och när jag inte står ut slår jag på med mer vatten och då räknar jag till 30 eller 60 (hehe). Sen går jag ut och doppar mig i något riktigt kallt. Gärna sjö eller hav men en istunna funkar lika bra. Sen in i bastun igen och då skrubbar man sig ordentligt med en handske. Är jag i Moskva på en Banja där så köper jag alltid till tjänsten att en kvinna kommer och slår på mig med björkris!

Har du omvärderat livet något iom din mammas sjukdom? Kanske söker du nu någon annan egenskap i män, eller är inte alls intresserad av dom? Kanske tänker du annorlunda kring jobb? Barn?
Jag tänker annorlunda kring mina befintliga relationerna. Men inte annorlunda på annat sätt faktiskt.

Din pappa vart finns han?
Han finns i Moskva men vi har ingen kontakt.

Vill gärna veta mer om din hälsoresa och om du rekommenderar Tiger muay thai, är så sugen på att köra campet där. Kan du inte skriva ett inlägg om det?
Stor styrkekram!

Jag skrev faktiskt massor om den resan när jag var där. Går in på arkiv här uppe och kolla in Januari. Skrev varje dag därifrån och sedan ett stort sammanfattande inlägg.

Hej! Vart gör du Dina Fransar nu när Jennifer gör annat?
Nej nej, det var Ida som slutade. Nu gör jag hos en tjej som heter Jennifer. Hon ligger till på en salong som heter Mirres och finns på Kungsholmen. Hon är prick lika bra som Ida för jag bad Ida undersöka hennes verk efter att jag varit där första gången. Ida är en perfektionist ut i fingerspetsarna och när hon sa att hon tyckte Jennifer var riktigt bra så fortsatte jag gå hos henne. Gick till en annan tjej innan en gång och de sa Ida var Beyond katastrof hehe. HÄR hittar ni Jennifers detaljer.

Hej Dasha! En grej jag är nyfiken över är hur det funkar med betalning en utekväll för dig och kanske andra bloggkollegor? På bilderna ni lägger ut syns ofta påkostade drinkbord. Betalar ni för det själva eller vem står för det? Och om du/ni betalar själva, hur mycket i snitt går åt på en festkväll?
Styrkekramar till dig <3
Jag betalar alltid för oss allihopa! Hehe, skoja. Nä men det är olika. Man tar en runda var, beroende på vad man har för ekonomi… Sen har jag ett gäng killkompisar som har en förkärlek för bord och när det är sådana där monsterbord betalar de. Men de har lite annorlunda ekonomi än vi. Här ska ni få två bilder på mig ”i mitt esse”. Brukar ju aldrig fota eller filma när jag druckit och festar. Hehe men dessa beskriver mig ganska bra från dagsfesten i lördags. Först står jag och vrålar till någon låt sen blir jag allvarlig och tar upp solglasögonen på huvudet för att visa att Margaux beteende inte är OK och så får hon en pekpinne till finger för hon fotar mig precis när jag ska kasta servetter (har nämligen en förkärlek till det). Jag vill inte att någon fotar och filmar mig när jag festar ;-pPpPp

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://www.binance.info/uk-UA/join?ref=P9L9FQKY

  бнанс бонус за рефералв 2024-01-13 13:45:22 https://www.binance.info/uk-UA/join?ref=P9L9FQKY
  Svara
 • Your blog post is a concise gem of information. It’s informative, engaging, and a valuable read. Thanks for sharing this insightful content! SMM Panel Pakistan

  SMM World 2023-11-18 06:43:40
  Svara
 • ❤️ Skicka ett mail om du vill ses på en promenad någon dag. Vi bor himla nära varandra och jag är föräldraledig till hösten. Kan vara skönt att träffa någon utomstående ibland och jag tycker om dig Dasha! Sedan så är jag himla schysst och rolig:-)

  Josefine 2017-06-03 21:50:33
  Svara
 • Haha, tycker du är såå söt på dom sista två bilderna!

  Nelly 2017-06-02 23:04:37
  Svara
 • haha detta kommer kanske låta lite bittert men inte meningen isf:)
  tänkte bara påpeka att det kanske är en aningen slöseri med papper och resurser att slänga servetter?
  hur tänker du kring miljön egentligen 🙂
  styrke kramar till dig och mami. puss

  bella 2017-06-02 17:14:48
  Svara
  • Svar på bellas kommentar.

   Nej jag vet verkligen. Inget beteende jag är stolt över i rimligt tillstånd men efter några glas är jag som besatt av det…… 🙁

   dasha 2017-06-03 10:16:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!