Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vad är det för dag idag. 

En onsdag som känns som en måndag kräver extra stora solglasögon från Celine och en extremt stor latte från Italiano Baren. 

Också extremt stressande på annat sätt att veckan är så kort? Jag har mycket att fixa den här veckan. Idag är det major inköp som står på min TO-DO. Jag skulle egentligen handlat alla dessa saker i lördags när jag var i stan med mamma men hon blev väldigt svag och illamående helt plötsligt inne på NK så vi åkte hem i en taxi på en gång. Jag är så glad att hon vill göra saker nu. Även fast det kanske inte riktigt funkar eller går än – men att hon tagit sig ut till stan för i alla fall 30 minuters strosande gjorde mig glad. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Yeeeaj hejja mamma Girine!!!!

    Johanna 2017-06-07 18:33:51
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!