Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nya solglasögon från Gucci, Dolce and Gabbana och SmartBuyGlasses.

I  samarbete med SmartBuyGlasses

Vid detta laget är ni medvetna om att min passion här i livet är solglasögon.

Undra hur många solisar det är rimligt att ha med sig på en semester på tio dagar? Jag tänker ungefär 12-14 stycken va? För man kan ju ha ett par på stranden till bikinin och ett helt annat par till klänningen man har på sig på kvällen? Jag tror jag gillar solglasögon mer än väskor men det är beyond köpstopp för min del nu. Är egentligen extremt sugen på ett par Dior SO REAL men behöver tex byxor mer än solglasögon…

Senast in, vilket ni som följer mig på Instagram (dondasha) säkert redan sett är dessa två dyrgripar från Gucci och Dolce and Gabbana.

Alla mina senaste solglasögon är från SmartBuyGlasses för de är billigast på nätet!

Ett par ljusbruna saknar jag faktiskt i min samling så dessa föll jag för direkt när jag såg sidan på dem.

Dessa från Gucci som är lite kattögon inspirerade kändes också helrätt i samlingen för de dagar man vill gömma sig bakom sina solglasögon.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så himla fina glajjor!

  Josefine 2017-06-15 14:31:40 https://jourstadsundsvall.se/
  Svara
 • haha guud kom in på din f.d. kollega maxinnes blogg. har hon tappat det? hur är er relation idag?

  a 2017-06-15 09:12:49
  Svara
 • DASHA (klistrar in samma kommentar till både dig och Michaela för att ni båda ska se)!!! Första gången jag lyssnade på er pod var av ren slump. Jag var 14 år, i mitt första förhållande och nära att ha sex för första gången så jag klickade av skär nyfikenhet mig in ”Oskulden”. Sedan var jag fast och strecklyssnade på alla poddar, trots att jag kanske inte riktigt kunde relatera helt. Det var sedan ”När vet man att det är dags att göra slut?” som fick mig att inse att jag borde avsluta förhållandet tre år senare. Podden har följt med mig i mina olika faser i livet. ”Konsten att döda känslor”, ”Dumpad”, ”Livet som singel” är bara några av mååånga poddar som jag lyssnat på igen när jag befunnit mig i olika situationer med olika killar. Nu är jag arton. Just nu sitter jag på tunnelbanan, lyssnar på ”Nätdejting” och chattar med en tinderkille som jag funderar på att träffa – tack vare er! Ni har funnits med i både med- och motgång i mitt kärleksliv och det ska spännande att se vilken podd som nästa gång kommer bli relevant 😉 TACK! <3

  Hanna 2017-06-14 23:54:35
  Svara
 • Vad kör du för hörlurar på dina PWs? Älskar PWs men tappar det snart på Happy Plugs för deras lurar har sämst kvalité och går i sönder efter typ en månad

  Anna 2017-06-14 20:13:06
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!