Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Receptions jobb finns!

Vet ni! Nu är det dags på riktigt. Jag började ju med körkortet där i Januari när jag kom hem från min resa men när mamma berättade att hon blivit sjuk så stängde jag körkortsboken och la den på hyllan. Kände att jag inte alls hade varken orken eller lusten eller ärligt talat motivationen. Men nu är det dags. Istället för att vara borta hela Juli som jag är varje år kommer jag åka hem från min resa med min kille i början på Juli och bara plugga och köra köra köra. Ska ha det där kortet innan Septembers slut.

Kevin som äger körskolan frågade mig lite snällt om jag kanske kände någon som ville jobba i deras reception och det gör jag inte men tänkte att det kanske finns någon här som vill? Förmedla jobb gillar man ju.

Det är Östermalms Trafikskola och det är deltid till att börja med, 13.00 – 17.00.
Om du är intresserad eller har någon som kanske är det skicka iväg ett mail till Kevin på info@ostermalmstrafikskola.se så fort som möjligt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej dasha!

  Kan inte du lägga upp före & efter bilder på din viktnedgång & berätta vad du har gjort för att uppnå resultat? :))

  Julia 2017-06-15 14:50:34
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hon har ju skrivit att hon gått ner pga att hennes mamma fått cancer, vilket har gjort att hennes matsug försvunnit. inte precis något du själv kan vilja eftersträva?! tkr alla som ska vikthetsa så mycket är lite respektlösa då dasha skrivit vad viktnedgången grundat sig i (även om det från början var meningen o gå ner lite, vilket hon också skrivit om x antal ggr). sorry men man blir lite matt

   Sandra 2017-06-15 16:44:05
   Svara
   • Svar på Sandras kommentar.

    Förlåt måste ha missat just det inlägget då, inte meningen att vikthetsa alls. Läste det nu & förstår, ber om ursäkt till dig Dasha. Du är stark.

    Julia 2017-06-15 20:52:34
    Svara
    • Svar på Julias kommentar.

     Jag förstår! Sorry om jag lät så arg men blev lite matt bara då jag sett flera sådana kommentarer. Och håller med, du är stark dasha 🙂

     Sandra 2017-06-15 21:02:04
     Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!