Skvallermaraton

Inte lätt att hålla koll på allt för Margaux nuförtiden <33 :p

Ni har inte glömt min insamling för SOS-Barnbyar va? Vi ligger på 8000 kr nu och som jag skrev innan så gör varenda liten krona bokstavligen skillnad. Så swisha en slant till 1233200714. Och HÄR kan ni se vilka som donerat och hur vi ligger till i insamlingen.

Har varit hos min kille en del senaste veckan. Och haft massa samarbeten och andra grejer och så blev lite lite spontant major shopping i fredags och helt plötsligt såg det ut såhär i hans hall. Tur att han var bortrest och inte behövde komma hem och bli skräckad hehe.

Nu kom jag på att jag kan inte kalla både Margaux och Maggan Graaf för Maggan i bloggen för det blir förvirrande. Konstig grej är att jag säger aldrig Maggan till Margaux i verkliga livet? Bara i bloggen hehe. Här är iallafall Maggan Graaf. Vi försökte synka hela fredagsnatten men tappade bort varann <3

Hehe här blev Boudal sur på mig för jag hade råkat säga att vi ska till Rose efter Vida men menade att Maggan var där men jag skulle till Spybar hela tiden.

Efter vår aw på Spymlan ville jag dansa, som vanligt. Så vi gick till Spitfire. Men en sak som Stockholms nattliv saknar är ett ställe man kan gå och dansa till direkt vid aw:n? Jag personligen går ut för att dansa. Men jag vill kanske inte vänta till klockan 01 för att kunna dansa? Jag vill kunna gå från jobbet till aw:n och dansa av mig och sen vara hemma vid 22, okej kanske 23 eller 00 men tidigt i alla fall. Varför finns det inte det? Tänkt på detta i flera år! Jag kan inte vara den enda som känner såhär?

Vet att Cissi går förbi Italieno Bar varje morgon för en kaffe och eftersom att jag var uppe med tuppen i fredags så smsade jag och informerade henne att hon kunde få en morgondejt med mig om hon var snabb.

På tisdag ska jag äta middag med en gammal och kär vän! Jerry har jag känt lika länge som Becca. Ska göra ett schema på ämnen vi måste avklara. De är många förstår ni.

Det är många vänner jag inte alls haft tid med den här våren sen allting hände med mamma. Men nu när mamma börjar komma tillbaka är det dags för mig att också göra det. Josef är på min nästa träffa-kompis-jag-saknar-ihjäl-mig-efter lista.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

  Реферальный код на binance 2024-03-31 01:33:22 https://www.binance.info/ru-UA/join?ref=V3MG69RO
  Svara
 • DB City stands as a testament to excellence in urban living. The attention to detail in design and the sense of community make it a truly unique place to call home. Living here is a privilege. residential flats gwalior

  db 2024-03-12 12:34:11
  Svara
 • Please share more like that. SMM Panel Pakistan

  SMM World 2023-11-02 06:38:58
  Svara
 • Your dedication to crafting high-quality content is greatly appreciated! pearls

  pearl 2023-10-28 19:14:32
  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. gulfstream race track

  newsmax.com live 2023-07-15 11:10:18 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Thank you for great article. I look forward to the continuation. watch free horse racing online

  alkass live streaming 2023-07-07 13:50:34 https://freehorseracingtv.com/live2/al-kass-sports-1-live/
  Svara
 • Hej Dasha! Tack för en bra blogg 🙂 Blev lite nyfiken när jag läste det här inlägget på hur du ser på att din kompis i ett sms kallar dig för hora? För mig är det ett ord som inte är alls ok att använda, och jag skulle bli väldigt sur och besviken om någon av mina vänner kallade mig eller någon annan för det då det ofta används nedvärderande. Så jag undrar helt enkelt hur du ser på det? Är det en jargong ni vanligtvis använder? Och i så fall, varför? Har aldrig förstått det. Tack på förhand 🙂

  Sofie 2017-06-19 14:01:49
  Svara
 • Älskar dina skvallermarathon ?

  Smilla 2017-06-18 21:31:28
  Svara
 • På Out of Office After Work kan man dansa tidigt, http://oooaw.com/cities/stockholm/ Inte öppet jämt utan har särskilda events om jag minns rätt

  Sofia 2017-06-18 19:50:53
  Svara
 • Så roligt inlägg! Mera sånt!

  Jennie 2017-06-18 16:36:36 http://nouw.com/skuggorna
  Svara
 • Haha detta må vara de bästa inläggen! Så många härliga vänner du har omkring dig Dasha! Kram

  E 2017-06-18 15:18:26
  Svara
 • Din killes namn står i ett av smsen, vet inte om tanken var att out:a :*

  Amanda 2017-06-18 13:41:43
  Svara
 • Bästa <33

  Matilda 2017-06-18 13:19:09
  Svara
 • Älskar dessa inlägg!!!

  Cissi 2017-06-18 09:25:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!