Powerwalk, disco och tacos.

FREDAG:

På fredagen var jag uppe med tuppen. Gick en powerwalk och sen tog jag en kaffe på Baren i väntan på att Cissi skulle komma för en snabbdejt. Min rosa tröja komma från Gina Tricot och bokstavligen lyser.

Älskar mina och Cissis snabbdejter. Även fast vi har det stressigt och mycket så klämmer vi alltid in någon halvtimme här och där. Allting handlar om prioriteringar här i livet. Min fina fina Cissi. Väntar deras tredje tjej just nu. Hon ska kika fram i början på Augusti.

Sen körde jag en enorm shoppingrunda på stan. Var inte riktigt meningen men jag förtjänade verkligen den. Inte handlat något till mig själv på många många månader. Ni ska få se allt i veckan!

Sen studsade jag iväg till Bangerhead Studio och fönade upp mig medan jag bockade av de sista mailen för dagen.

Aw är ju något av det härligaste jag vet. När man är sådär pirrig efter en veckas arbete och möter upp folk man tycker om och vill spendera sin helg med.

Denna fredag fick jag äran att dricka bubbel med Katta (Jacobs mamma), Jacob, Margaux och ArnoldEast.

Älskade älskade Arnold!

Efter East gick jag över till Spymlan där Zolle spelade musik.

Besim var också där och här har vi på oss Chimi solisar.

När Zolle var klar gick vi till Spitfire men där tog jag inte en endast bild men däremot har jag tagit en bild med Nenne och Moe på Baren.

Som sista avslut hetade jag Boudal att Zolle skulle spela lite på Vida och vi var boothbitches och det blev himla roligt.

 

LÖRDAG:

Började min söndag med FaceTime med Margaux och Arnold.

Så fort jag kom upp åkte jag hem till mamma och så åt vi lunch ihop. Sen gjorde jag ett samarbete och jobbade undan några timmar.

På eftermiddagen ringde Ludde och jag skulle preci byta om så hoppade in under täcket och så fastnade jag sådär i två timmar medan vi avverkade livets ämnen. Så himla roligt att jag ska fira Midsommar  med honom. Sen gjorde jag inte så himla mycket mer än så denna lördag. Mös med mamma och gick en powerwalk med Bella.

SÖNDAG:

Mötte upp min älskade Linnea men glömde ta en endast bild av henne kom jag på nu!

Vi gjorde en fruktsallad med fetaost.

På kvällen kom min kille hem från sin resa och jag avslutade denna helg med att laga tacos till oss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!