Smilemakers.

Detta är ett inlägg i samarbete med Smilemakers.
 
Nu ska vi ta på oss vår allvarliga hatt och prata om viktiga saker. Visste ni att i Malaysia är vibratorer olagliga pga muslimska ”indecency laws” (=”oanstädighetslagar”). Smilemakers jobbar med FN i Malaysia för att förbättra synen på sex för kvinnor. För det så så himla konstig grej ni vet, män ”får” ha sex men inte kvinnor? Smilemakers försöker skapa positiv förändring genom utbildning inom sexualitet och främja ett hälsosammare sexliv.
Det här är viktiga grejer. Det är ett stort steg mot ett mer jämställt samhälle. Smilemakers Instagram blev tex avstängt i flera månader och anklagade för att uppmuntra och vara provocerande till sex på ett oönskat sätt? Ni ser ett utklipp från deras flöde här nedan för. Hur ska vi kunna normalisera kvinnors sexualitet om vi ska bli censurerade i vår vardag? Använd koden ”DASHA” och få 15% rabatt. Ni hittar deras fina sajt HÄR om ni vill kika mer. <3
PS. Smilemakers lubricant är de mest naturlig på marknaden, de är veganska (!) och innehåller bara fem ingredienser och går tom att använda som fuktkräm i ansiktet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • I have read your article carefully and I agree with you very much. So, do you allow me to do this? I want to share your article link to my website: gateio

  gateio 2023-03-06 16:28:50 https://www.gate.io/id/signup/612995
  Svara
 • SÅ BRA SAMARBETE!!!! You go Dasha <33

  Elina 2017-06-21 09:15:35
  Svara
 • Bra att de arbetar med att ändra den synen!! Förstår dock inte riktigt vad detta inlägg gör reklam för? Är det allmän reklam om att smilemakers finns? Eller reklam för deras glidmedel? Om man köper glidmedlet, går en del av pengarna till deras arbete med FN? Jag fattar inte riktigt vad budskapet är med detta reklaminlägg om det nu inte bara är att sprids info om att smilemakers finns. Obs menar inte detta på något taskigt sätt, det är inte heller kritik, bara jag som inte fattar!

  Alexandra 2017-06-20 16:54:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!