Crazy baglady

Världens kanske konstigaste Juni har jag haft. Första två veckorna var så himla lugna så jag trodde att sommaren hade smygstartat och att alla redan gått på semester vilket betyder att jag på automatik lutade mig bakåt och började slappna av.

Vilket resulterade i att jag blev helt stressad när det helt plötsligt smällde till med jobb? Landade massvis i mitt knä och jag är ju inte den som är den för mycket jobb är alltid bra. Eller inte bra-bra men man får inte klaga på får mycket jobb för då kanske det inte kommer nå jobb tänker alltid jag. Men nu fyra dagar innan jag ska resa iväg på semester sitter jag med väldigt mycket grejer att göra och ett hem som ser ut som ett bombnedslag eftersom att jag officiellt tog hem alla mina saker från mamma i torsdagskväll och varit iväg hela helgen så inget har packats upp. Jag ”flyttade” ju aldrig officiellt hem till mamma från början. Utan jag tog ju dit lite saker i taget, i påsar och hade ju kvar min lägenhet under hela tiden. Så jag var ju här och tvättade och fixade men sov och bodde hos mamma. Så nu när min kille hjälpte mig köra över allting så kollade han på mig med väldigt konstiga ögon när han hjälpte mig bära ut hela 25 papperskassar. Vi kan säga att jag tog uttrycket crazy baglady till en helt ny nivå.

Så i eftermiddag ska ni få min Midsommar-helg i bilder, inte riktigt hunnit än! Men först två möten nere på Baren!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!