Fördrink i Biot 

Dag två i Antibes (dagen före bröllopet) hängde vi på en beachclub hela dagen och jag åt den här goda laxtartaren. Men oljan var ju lite för mycket. Laxen och avokadon (ovanpå) är fet nog. Så den drog jag av med en kniv.

På kvällen var vi bjudna på drink hemma hos brudparets föräldrar. De har en jättetjusig lägenhet i Biot

Jag ska nu berätta en hemlis för er… Jag har fotat ganska lite under och innan bröllopet. Och det är för att jag filmat mycket! Jag ska nämligen starta en youtube kanal. Den lanseras nästa vecka. Det känns så otroligt spännande! 

Det här rummet kallas för slaktrummet. Det var för att för hundra år sen slaktade man djur här inne. 

Efter drinken promenerade vi till restaurangen vi skulle äta middag på. Här är Högfelt och Z

Jag åt lamm och några helt otroliga potatisbitar. My oh my vad goda de var. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!