New in – Givenchy

In den här skönheten som jag unnade mig precis innan jag drog på semester. Den är större än mina Neverfull men jag har haft dem så himla länge är var riktigt sugen på en ny väska men i samma modell till stranden men denna kommer jag ju att kunna ha till vardags hemma också. Perfekt size på vardagsväskan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • lo! I just want to offer you a big thumbs up for your excellent info you’ve got here on this post. I am coming back to your blog for more soon. Cheapest SMM Panel

  SMM World 2023-10-13 09:14:34
  Svara
 • Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

  Svara
 • ÄLSKAR den! Ser ut att bli billig, om man ser till pris per användning 🙂

  Elin 2017-07-03 18:40:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!