Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gratis måndag med Nextory / Rabattkod.

Detta är ett inlägg i samarbete med Nextory

Läser ni mycket böcker? Eller ni kanske tillhör den genre av människor som lyssnar på ljudbok? Jag gör inget av det hemma men så fort jag är på semester så matar jag båda delarna. Jag har inga problem med att ligga och läsa åtta timmar i streck på en solsemester.

Den här semestern är jag väldigt sugen på att läsa KatrinsBucket List” för den känns rivig och fartfylld. Men jag har också tänkt att bli lite klokare den här veckan och därför bestämt mig för att lyssna på boken om Elon Musk’s liv. Det är mannen som bla står bakom bilarna Tesla och betallösningen PayPal. Entreprenörer fascinerar mig något oerhört.

Ifall ni vill göra det samma så kan ni klicka på den här länken och så får ni testa på Nextory helt gratis under en hel månads tid (gäller endast nya medlemmar). Men perfekt att testa nu under semestertider.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Om du gillar att läsa om entreprenörskap kan jag varmt rekommendera Petter Stordalens bok ”min hemlighet”. Slukade den på ett dygn hehe.

  Sandra 2017-07-04 11:50:12
  Svara
 • Det står att koden inte funkar när jag försöker registrera mig?

  Johanna 2017-07-04 11:29:35
  Svara
 • Hej Dasha, ville bara säga att jag saknar podden SÅ VÄLDIGT MYCKET. <3 Jag förstår att allt i livet har sin tid, och vill absolut inte stressa er, vill bara säga att den är väldigt saknad. Kramar

  Johanna 2017-07-04 11:15:59
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind