Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Portofino, my Love.

Den här resan.. 

Har ärligt varit den absolut bästa resan jag någonsin upplevt (sen finns det olika sorters genre på resor. Som tex när jag och Josef var i Costa Rica med Yogiakademin var en otrolig resa rent psykiskt för mig. Yogiakademin ändrade mitt sätt att se på livet och för det kommer jag för alltid att vara Josefine tacksam för). 

Men. Den här resen med Douglas has taken my breath away. Han är en sådan magisk människa. Ni kommer få lära känna denna knäppa och kärleksfulla person lite närmare på min youtube-kanal, kul va?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Blir så glad för din skull! ?

  J 2017-07-08 17:06:13
  Svara
 • ❤Dashlas❤

  Grit 2017-07-08 15:45:48
  Svara
 • Oavsett om det varar för evigt eller för en stund så är jag SÅ glad att du får uppleva den här lyckan nu. Och att du verkar kunna njuta av den. Du STRÅLAR! Hoppas din tillvaro fortsätter vara ljud för du som är en så driftig och omhändertagande människa förtjänar inget annat.

  Liv 2017-07-08 13:30:45
  Svara
 • Dasha! Jag och min tjejkompis ska till rapallo/portofino/Cinque Terre i början av Augusti. Kan du snälla göra en liten guide eller skriva lite tips på resturanger, barer och platser man måste besöka? Du är bäst!!

  Josefine Carlsson 2017-07-08 11:55:10
  Svara
 • Asså känner mig nästan löjlig så glad jag är
  För din skull!!! Får lite hopp i mitt värdelösa kärleksliv ❤️

  Emma 2017-07-07 20:26:19
  Svara
 • Åh vad underbart!!

  Tove 2017-07-07 14:43:13
  Svara
 • Så glad för dig <3

  Nora 2017-07-07 13:31:12
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding