Vägen tillbaka till sina rutiner. 

Jag var så himla duktig på att både träna och gå powerwalks när jag bodde hos mamma. Sen flyttade jag hem och så tappade jag hela min rutin jag byggt upp under våren hos mamma. Jag körde yoga 3-4 gånger i veckan framför youtube och sen olika träningspass á 25 minuter framför youtube och varvade detta med powerwalks.

Men sen trillade någon in i mitt liv och när jag inte vaknade hemma bland mina egna grejer så blev det att jag sprang på jobb på en gång istället… Nu har jag bokat en resa till Frankrike till fina fina Josefine och Yogiakademin och jag måste öppna upp kroppen tills dess. Jag har prick 14 dagar på mig. Ska köra på riktigt hårt denna vecka. Någon mer som behöver komma tillbaka till rutinerna? Säg till!

Byxor och bh från Casall

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • I appreciate you sharing this blog.Really looking forward to read more. Really Great. stream horse racing live

  newsmax.com live 2023-07-15 08:05:00 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place horse racing live coverage

  alkass one live stream 2023-07-07 10:14:08 https://freehorseracingtv.com/live2/al-kass-sports-1-live/
  Svara
 • Jag! Efter 3 veckor på familjens sommarställe i skärgården har mina träningsrutiner totalt gått upp i rök. ( Eller i ’några’ flaskor bubbel .) Men idag tog jag tag i det och sprang en runda, och gud vad det känns bra efteråt. Så nu är det back to business as usual. Lycka till med din träning. 🙂 Du är grym!

  Anna-Lie 2017-07-10 12:33:51
  Svara
 • Har du några bra övningar/youtubeklipp att rekommendera för träning och yoga?

  Josefine 2017-07-10 10:22:44 http://daystyle.se
  Svara
 • Vilka yoga-pass på youtube brukar du använda dig utav? Behöver lite tips så jag också kommer igång hemma. 🙂

  Hanna 2017-07-10 09:27:39
  Svara
 • Kör en 14 dagars yoga utmaning i samma fb grupp som sist så e jag på ?

  Natta 2017-07-09 20:39:42
  Svara
 • Hej! Jag har en lustig fråga, hehe.. Jag kommer ihåg att du för länge sedan svarade på vilken som du tyckte var den mest romantiska låten, och ditt svar var en låt som hette något med typ Beautiful body eller Shape of your body eller något. Detta blev min favoritlåt efter det – men nu har jag fått hjärnsläpp och kan inte komma på vad låten heter. (det är inte Ed Sheerans Shape of you”) Minns du vilken låt detta var?? Kram!

  Lina 2017-07-09 14:27:33
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Japp! John Mayer – Your body is a wonderland OBS viktigt med liveversionen från Birmingham 🙂

   dasha 2017-07-09 15:03:30
   Svara
 • Jag behöver ?? Du körde den 30 dagars-yoga-challengen väl? Vad tyckte du? Finns den på youtube eller betalade du på någon sida? 🙂

  Olivia 2017-07-09 13:06:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!