Beef Korat, Vem fan är han?? och Mammi.

LÖRDAG:

På fredagen åt jag middag på Hallwyska med några nya vänner och är inte helt bekväm med att fota maten sådär så det blev prick noll bilder. Synd, hade en tjusig outfit men det betyder att jag kan ha den en annan gång igen 😉

På morgonen gick jag över till Dannis med frukost. Och en blomma!

Det ni ser här är min specialmacka. Det är laktosfri Philadelphia, på Clean Eatings knäckemacka, färsk basilika, romatica tomater, Västeråsgurka och (viktigt!) toppat med Herbomare och färsk peppar.

Sen förbeställda jag min fina väns bok ”Vem fan är han??” som kommer ut v30. Gör det ni med! Den handlar om hur man blir någon från att inte vara någon. Hur man tar sig till toppen, sk creme de la creme-livet. Ser något otroligt fram emot att läsa den. Ni hittar den HÄR.

När klockan slog sen lunch mötte jag upp mamma och min faster (<33333) som är här från Moskva. Här kiknar vi av garv för min faster såg så sur ut på alla fem bilarna jag fotograferade innan.

Vi åt på EAST och skålade för att mamma äntligen börjar bli bättre av allt gift. Hon kan fortfarande bara äta ca 10 saker men sakta men säkert för hon in mer och mer alternativ i sin kost. Där åt hon avokado, lax, ris och testade sojaböner för första gången (4 stycken) – gick bra!

Här gjorde min faster sin fotomin igen men eftersom servisen fotade oss vågade jag inte be om en till men skrattade så jag vrålade när jag såg den här bilden. Vad ÄR det för min <3!!

Sen gick vi lite på stan och jag kikade på långa guldkedjor. Riktigt sugen på en riktigt lång.

Min kille har en lång och det är därifrån jag fått iden (snott?) lånat hans och det är så fint med en lång kedja. Och pretty ovanligt. Och väldigt hiphopish, vilket jag givetvis älskar.

Men köpte inte för går i funderarnas tankar. Men ska nog slå till på den idag! Fick nämligen ett så fint hänge jag ska ha på den i present igårkväll……… <3

På kvällen åt vi Thai till middag kommer inte ihåg vad den heter men det var magisk mat. Det är där Margaux och Jacob alltid äter. På St Eriksplan!

Så blev det söndag och jag gick en powerwalk och sen jobbade jag undan så måndagen blev lite lugnare. Helt otroligt att jag har så mycket jobb i Juli? Aldrig hänt! Men är väldigt tacksam för det. Tack livet.

På kvällen lagade jag BEEF KORAT – NEW STYLE för första gången och det blev en succé. Jag har fotat det åt er så ni ska få recept imorgon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!