Snapshots från Portofino och livets semester.

Här sitter jag och avnjuter en lunch framför den finaste av de finaste utsikterna.

Fångad in action!

Bikini från Gina Tricot.

Avnjuter en aperitif med ännu en magisk utsikt.

Här nere låg vi och solade varje dag. Ni ser min lilla väska där till höger.

Man älskar ju dessa färgglada hus. De gör en så glad?

Han gör också mig glad <3

Här är jag i en klänning från Sandro och nya skor från Chloé.

Här hoppade jag upp på sängen för att ta en bild till er innan vi gick ner till havet i min älskade Dagmar-hatt som tyvärr åkte i vattnet och tappade formen. RIP! Du har ändå hängt med två år och typ sex solsemestrar. Du har definitivt gjort ditt.

Där ute ligger han och bara mår!

Tittut!

En kväll i Portofinos hamn drack vi det här lokala vinet som var helt otroligt. Sökt efter det på Systemet och det finns inte. Vet ni om det är möjligt att få tag på något annat sätt? Hade så himla gärna haft ett par sådana här i min ägo.

Jag åt även deras lokala fisk som bara finns i Portofinobukten. Den serveras endast med smör och potatis och är helt otrolig… Smälter i munnen.

Här har ni ers truly njutandes av livet.

Vi semestrade inte bara! Jobbade en del också. Men nice att göra det med ett glas bubbel i värmen.

Här lyssnade jag förmodligen på min nya favoritlåt. Det är den här.

En äkta instagrambild:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. live horse racing online

  alkass 1 live stream 2023-07-07 09:21:32 https://freehorseracingtv.com/live2/al-kass-sports-1-live/
  Svara
 • Man kan alltid beställa via systembolaget trots att det inte finns i beställningssortimentet, uppge exakt vilket vin, vingård etc så löser systembolaget det! Mina föräldrar har gjort så några gånger när de rest runt till olika vingårdar i Europa och hittat viner de gillar men som inte finns i systembolagets sortiment. Du kanske kan maila resturangen eller så och höra vilken gård vinet kommer från? 🙂

  Charlotte 2017-07-14 13:21:57
  Svara
 • Ja! Det går nästan alltid att få tag på viner / Champagner man hittar men inte finner på systemet. Gå tillbaka till restaurangen, fråga var de köper vinet ifrån, om gården ligger nära och hur ni kommer dit. Jag och min familj har gjort på det sättet många gånger. Vi åker sedan till gården och berättar att vi smakat vinet/champagnen och att vi hemskt gärna vill köpa några flaskor. Köper man många brukar bönderna utan problem kunna skicka dessa hem till Sverige. Lycka till! 🙂

  Gisela A. Pihlsjö 2017-07-14 07:44:48 http://bygisela.se
  Svara
 • Vad jag har förstått så kan systembolaget ta hem vilken produkt som helst trots att det inte finns med i beställningssortimentet. Nackdelen är då att man kanske behöver köpa en kartong med flaskor eller mer. Men i vissa fall är det nog värt det eller hur?

  Hanna 2017-07-13 22:10:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!