Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Första dagen i Moskva med Mammi.

Jag vet inte varför men det ligger en bugg på min blogg för alla bilder blir av sig själva sämre kvalité. Jag har en iPhone 7 + och de bilderna blir magiska. Men ibland omvandlar bloggen dem till sämst kvalité.

Jag har i alla fall landat i Moskva med mamma!

Här är vi utanför Kremel. Vi är orimligt glada att hon inte tappade allt hår av behandlingen. För det är ju aldrig pga cancern alla tappar håret det är ju pga de starka medicinerna, så ni vet.

Dessa skor hittade jag inne på Louis Vuitton. De ska jag nog slå till på till hösten. Magiska höst och vinterskor, visst?

Den här har jag varit sugen på länge… Men egentligen behöver jag en ryggsäck men från samma kollektion. Med massa strass och glitter! Men den har jag bara sett i modetidingarna aldrig i någon Guccibutik.

Avslutade kvällen med att jag sitter och jobbar och mamma äter fisk utan någonting till. Hon har börjat testa och äta lite nya grejer men det är fortfarande bara en handfull råvaror hennes mage klarar. Men bubbel klarar den som tur är! <3

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • åh moskva! älskar den staden

  anna 2017-07-17 14:47:18
  Svara
 • Sista bilden! Din mamma LYSER! Åh vad vacker hon frisk hon ser ut! Heja henne och heja dig! All kärlek och energi.

  M 2017-07-16 21:52:10
  Svara
 • Så vackra ni båda är!!! Kram!

  Sofia 2017-07-16 21:20:35
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!