VLOGG bröllop i Biot, Frankrike!

EDIT! FEL VERSION SOM ÄR UPPE. NY KOMMER IKVÄLL. 

Följ med på bröllopet i Bio och så får ni se Douglas för första gången i rörligt.

Jag tycker så himla mycket om att han inte hatar bloggen (och nu nya vloggen). Jag förstår att det inte kan vara jättelätt att börja leva med någon som vill fota – nu även filma allting man gör men han är så himla soft med det och jag tycker så mycket om honom för det.

Jag jobbar ju med sociala medier och att vara ihop med någon som fullkompligt hatar det eller inte förstår sig på det hade nog inte varit lika roligt som det är nu. Allting är så himla roligt med honom. Hela han är väldigt rolig. Ni kommer få se, hans personlighet framkommer ganska bra i nästa video som släpps på söndag… Hehe, den är något riktigt extra. Men här gör han debut! Detta vill ni se!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!