Hej på er mina fina fina läsare. Första dygnet här på slottet har bara susat förbi. Vi kom fram igår och då var det middag och en snabb presentation av oss alla. Sedan somnade jag som en stock strax efter 22 eftersom jag sov så få timmar förra natten. Imorse vaknade vi 07.30 och yogade en timma, sen åt vi frukost och klockan 11 var det dags för pass nummer tvåsom höll på i nästan tre timmar. Det var starkt, precis som jag minns Jossans pass. Hon är världens mest underbaraste människa. Helt otrolig människa. 

Klockan 14 var det lunch och efter det bryter vi tystnaden. Vi lever alltså varje dag från när vi vaknar fram till lunch i tystnad. Då rör jag inte mobilen heller. Det är bra för mig. Tror det är bra för oss alla att distansera sig från alla sociala medier ibland. Efter lunchen gick jag en promenad i skogen. Skogen är amazing här! Hela den här location är magisk. Jag gör en resevlogg om den här upplevelsen så ni kommer få följa med lite djupare där. 

Nu ska jag kila ner till yogalokalen för dagens sista pass. Här nedan ser ni lite bilder på hur mitt rum ser ut här på slottet och promenadstigen. Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!