Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Att leva i tystnad – Yogiakademin 

Hallå mina älskade läsare. Hur mår ni idag? Jag har precis lagt på luren med Douglas och gråtit en skvätt. Inte för att jag egentligen är ledsen eller arg eller något negativt alls faktiskt. Men jag grät lite för ville berätta hur glad jag är att jag har honom och hur mycket positiv energi han ger och tillför i mitt liv men varje gång jag tog ett andetag för att säga det blev jag fylld av så många känslor att det kom tårar istället och då var jag tvungen att koncentrera mig på att andas istället, för annars skulle jag brista ut i gråt men efter ett tag lyckades jag samla mig och han fick höra det jag hade på hjärtat men den här resan är fylld av så mycket känslor och tankar och de ger en verktyg att verkligen gräva ända ner på djupet och då kommer många känslor upp. Precis som jag visste att det skulle och som jag ville att de skulle men det är ändå inte jättelätt bara för att man vet… 

Ikväll går vi in i 40h tystnad, vi lever varje dag mellan 07.30-14.00 i tystnad också och jag kommer sätta min mobil på flightmode. Vi hörs efter det. 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh satt och log och fick tårar i ögonen av din semestervlogg med din kille, livet lixom !!!! Och heja dig, yt kanalen är grym !!!

    Fnny 2017-07-25 20:28:10
    Svara
  • Grät till din senaste video på youtube!! Ni är så fina tillsammans och så glad att du träffat någon du tycker om så mycket. Känns som du stött på många som inte behandlat dig som du förtjänat. Du är min största inspiration och ska verkligen se till att jag hittar en kille som behandlar mig väl. ÄLSKAR DIG!!!

    Siri 2017-07-25 17:28:17
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!