Att leva i tystnad – Yogiakademin 

Hallå mina älskade läsare. Hur mår ni idag? Jag har precis lagt på luren med Douglas och gråtit en skvätt. Inte för att jag egentligen är ledsen eller arg eller något negativt alls faktiskt. Men jag grät lite för ville berätta hur glad jag är att jag har honom och hur mycket positiv energi han ger och tillför i mitt liv men varje gång jag tog ett andetag för att säga det blev jag fylld av så många känslor att det kom tårar istället och då var jag tvungen att koncentrera mig på att andas istället, för annars skulle jag brista ut i gråt men efter ett tag lyckades jag samla mig och han fick höra det jag hade på hjärtat men den här resan är fylld av så mycket känslor och tankar och de ger en verktyg att verkligen gräva ända ner på djupet och då kommer många känslor upp. Precis som jag visste att det skulle och som jag ville att de skulle men det är ändå inte jättelätt bara för att man vet… 

Ikväll går vi in i 40h tystnad, vi lever varje dag mellan 07.30-14.00 i tystnad också och jag kommer sätta min mobil på flightmode. Vi hörs efter det. 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!