För ni vet vad livet går ut på va?

I vanliga fall har jag alltid (och då menar jag verkligen alltid) mobilen i högsta hugg och tar förmodligen runt hundra bilder på ett dygn. Men jag behövde den här resan för att rensa upp i huvudet och just därför har jag bara haft mobilen på ljudlös på rummet dygnet runt sen jag checkade in i söndags. Därför har det blivit… Ja vad ska man säga, mindre bilder? Jag har ärligt tagit de som jag publicerat här strax innan jag bloggat för ni är mina käraste som jag vill ”höra av mig till” och säga att allting är bra men att jag är lite away just nu.

Men jag mår toppen idag. Det var några tunga dagar där i början. Speciellt i början… Men efter 40h tystnad och flightmode så var det som om mycket släppte. Som att jag tog av en ryggsäck med klumpiga stenar i olika storlekar som både varit tung och otymplig att bära omkring på. Nu har jag sorterat upp dem och delat upp dem i mindre påsar och väskor och nu vet jag vad jag ska göra av allting. Kanske inte allting men allt känns lite lättare och framför allt självklarare.

För ni vet vad livet går ut på va?

I slutet av dagen handlar allting ändå bara om kärlek. Kärlek till dig själv, kärlek till andra människor, kärlek till vår planet, kärlek till din vardag, kärlek till livet och allt som det för med sig. Att leva här och nu och att alltid, no matter what alltid tänka –

kärlek.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • WritingTree’s thesis writing services are unparalleled! Impeccable research, flawless writing, and timely delivery. They ensured my thesis met the highest standards. I’m incredibly satisfied with their professional approach. thesis writing services

  writing 2024-02-20 17:18:16
  Svara
 • Good post! We will be linking to this particularly great post on our site. Keep up the great writing horse racing live stream

  www.newsmax.com live 2023-07-15 05:00:28 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • I do not even understand how I ended up here, but I assumed this publish used to be great hipodromo camarero live stream

  alkass live stream 2023-07-07 06:31:52 https://freehorseracingtv.com/live2/al-kass-sports-1-live/
  Svara
 • Började störtböla. Så jävla sant. Kärlek är allt.

  Amanda 2017-07-30 13:57:01
  Svara
 • Så klokt och så sant! Kärlek är det allra viktigaste ibland är det lätt att tappa det i vardags stressen. Kramar till dig ?

  Therese 2017-07-29 09:39:59
  Svara
 • Hej Dasha, jag känner mig så väl igen mig i hur du känner inför de viktiga människorna i ditt liv! Jag skulle göra allt för mina vänner, så jag fixar och planerar efter att de ska ha det bra och jag har världens bästa vänner men hur hanterar man när man blir besviken för att de kanske inte gör samma?

  Filippa 2017-07-28 23:21:27
  Svara
 • Hej Dasha! Detta blir lite off topic, speciellt nu när du är på semster och kopplar av. Men det hade varit så kul att någon gång få höra mer om vad du jobbar med, hur du hamnade där, vad du har för tips inom karriär, hur man kan ta första steget mot event och så vidare!
  Kram

  Victoria 2017-07-28 13:57:15 http://nouw.com/samesame
  Svara
 • Tack för att du skrev detta Dasha! Så sanna ord!! Tack för att du är så klok och delar med dig av dina känslor och tankar – det hjälper!
  Du är stark och en förebild – glöm aldrig det <3

  Rebecca 2017-07-28 10:50:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!