Namaste

Tjolahopp! Hur mår ni? Är alla på semester? Jag har fått så mycket energi av den här veckan. My oh my. Bara sprutar kreativitet och påhitt ur mig den här morgonen. 

Jag ska inte säga att jag längtar hem men jag är sugen på att hösten ska börja. Jag har så mycket planer jag vill utföra och människor jag vill umgås med. 

Längtar efter lilla Valentina tex. Det ska bli mysigt att få träffa dig när du bestämmer dig för att kika ut. <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Choosing WritingTree for thesis writing was a wise decision. Their services are reliable, efficient, and the quality is outstanding. I appreciate their commitment to delivering excellence in academic writing. Highly recommended PhD thesis writing services

  writing 2024-02-20 16:41:29
  Svara
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. watch live horse racing

  newsmax tv live 2023-07-15 04:46:00 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Hej Dasha,

  Jag har följt dig ett tag och vet att du älskar Portofino. Jag och en kompis tänkte åka från Nice till Portofino, rätt nära, och undrar därmed om man skall bo på Excelsior som är i Rapallo. Hur tar man sig bäst till byn Portofino? Vi kommer ha bil, men verkar vara en omöjlighet och parkera. Eller?

  Så tacksam för svar!!
  /Minela

  M 2017-07-30 12:11:52
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Hello!! Jag bor på Excelsior för jag älskar det hotellet. Men man kan såklart bo vart man vill :). Finns parkeringshus i Portofino, men ganska dyrt om jag inte minns fel. Kanske 5-10 euro i timmen. Man kan ta taxi till Portofino, det gjorde vi. Kostar ca 80 euro fram och tillbaka som man ska komma överens om. Att samma taxi hämtar en på samma ställe avtalad tid. Annars tar de 50 euro one way. Lycka till! Kram!

   dasha 2017-07-30 13:48:36
   Svara
 • Valentina, vilket fint namn!!! Jag åker på semester 15 augusti, längtar så jag spricker. Har du varit i Kroatien kanske? Tips i så fall? 😀

  elin 2017-07-29 16:28:55 http://elinsparis.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!