Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vad gjorde jag egentligen på sjukhuset i Moskva?

Här får ni följa med på den längsta vloggen hittills. Hur ser det ut på ett sjukhus i Moskva och vad gjorde jag för tester och framför allt får ni veta vad de hittade för fel i min mage… Och så får ni höra mig prata massa strunt när jag är nyvaken och fortfarande hög på narkosen.

Givetvis får ni även se en hel del av Moskva och mamma (!) och så får ni även följa med mig in i ryska bastun när jag tvättar upp mig.

Och för er som fortfarande inte titta på en endast av mina youtubes tycker jag personligen att denna är väldigt ”jag” men ni borde se när vi är på Dalarö men Portofino är nog bäst hittills. Den är så mycket kärlek och så mycket skratt och den har fångat mitt och Douglas förhållande på ett fint sätt.

Jag har svårt att tro att ni inte skulle gilla dem om ni gillar mig och bloggen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Alltså jag måste bara kommentera! Dina vloggar är sååå mysiga! Din personlighet lyser verkligen igenom och du verkar så himla mysig bara! Tycker absolut du ska fortsätta med det och göra fler vloggar! Sån himla gullis bara och man blir bara så glad av att se!!! 🙂

  Hanna 2017-08-07 16:47:11
  Svara
 • Men asså Dasha! Jag dör! Har precis sträckkollat dina vloggar och jag älskar dom. Din personlighet kommer fram såå mycket mer och du är verkligen som gjord för att göra vloggar. Spelar ingen roll vad du gör egentligen för att du är så underhållande att titta på. Du är så sprudlande! Fortsätt snälla!! (Gubbe med hjärtögon) PUSS

  Mslin 2017-08-03 19:06:57
  Svara
 • Fina Dasha alltid lika glädjespridande! ❤️

  Emelie 2017-08-02 18:55:39
  Svara
 • Gillade videon 😊 Vad kostade det att göra undersökningarna?

  Anna 2017-08-02 18:47:41
  Svara
 • Älskar dina vloggar! Känns som man får känna dig mer och du verkar som en helt underbar person 🙂

  Johanna 2017-08-02 11:51:10 http://johannadagbok.wordpress.com
  Svara
 • Vad kostar en sådan undersökning?

  Hanna 2017-08-02 11:07:56
  Svara
 • Loved to see a little bit of the streets and shops of Moskva! Thank you ☼

  Christine 2017-08-02 10:06:45
  Svara
 • Behandling mot endomterios kan vara hormoner i form av p-piller eller hormonspiral, operation om det är illa eller sättas i klimakteriet med hjälp av medicin för att lindra besvären. Men som du sa, inget botemedel 🙁

  Ottilia 2017-08-02 00:20:26
  Svara
 • Så roligt med videosarna! Dem är jättehärliga!

  Emma 2017-08-01 23:36:52
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!