Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Au Revoir paris

THE RETURN OF THE PHOTOBOOTH.

Just nu sitter jag på flygplatsen i Paris och ska åka hem till stan igen. Men not for long.

Mina sommarplaner är inte riktigt slut där. Jag åker till Eriks lantställe över helgen (ja, han är hemma från Kina!) och nästa vecka åker jag till Way Out West torsdag-söndag och veckan efter det är jag ”upptagen” torsdag-söndag men vet inte till vad. Douglas har bokat mig. Jag har fått massa olika ledtrådar men jag tror de är lite hittepå ledtrådar för de är så otroligt osammanhängande så jag har inte den blekaste vad vi ska hitta på. Men spännande är det…

Nu hoppas jag att mitt flyg inte är sent för jag ska åka direkt till ett möte från flygplatsen med resväskor och tre påsar med presenter som inte fick plats i resväskan (allt är alltså precis som vanligt).

Hörs snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh, vad kul med Way Out West, hade så gärna velat åka i år, men tyvärr blev det inte så!

    Josse 2017-08-03 10:16:39 http://drottcompany.se
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson