Älskar inte att städa :)

Blev matförgiftad i Paris så håller mig hemma idag. Trodde jag skulle vara helt ok idag men har verkligen så ont i magen fortfarande. 

Nackdelen med att vara på resande fot är när man ska packa upp och tvätta. Mår fysiskt dåligt av att se mitt hem såhär. Jag förflyttar mig från hög till hög och inget blir helt klart. Sen piper tvättmaskinen och då går jag dit men kommer på att jag måste frigöra torkställningen innan jag kan hänga något mer på den och innan jag kan hänga in den torra tvätten ska jag ju rensa min garderoben för en kompis kommer hit ikväll och då tänkte jag hon kunde kika i de kassarna men så blev jag hungrig och då gör jag en macka och så piper tvättmaskinen igen och så går jag dit och så börjar allting om – SÅN dag idag. Allt går i slowmotion och jag kan inte koncentrera mig på något känns det som. 

Imorrn åker jag till Eriks lantställe och då ska det här hemmet vara skinande rent. No matter what. Man får inte åka iväg och lämna det såhär. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!