Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Matförgiftad i Paris

Tjena gänget. Hur mår ni här i sensommaren? Är det sensommar än? Nä vi är i mitten av sommaren va? Känns ju ärligt som om den knappt börjat men jag hoppas det betyder att September och Oktober blir fina och varma månader. 

Men jag mår sådär faktiskt. Blev matförgiftad i Paris och har haft ont i magen sen dess. Är dålig i magen också men framför allt så har jag väldigt ont och kramper. Först trodde läkarna att jag hade någon bakterier i mig men eftersom jag inte har någon feber eller mår dåligt förutom magen så tror de inte det längre men nu är jag lite less på dem för har så ont i magen? Något känns liksom trasigt i den. Och då har jag redan uteslutit all mat som är jobbig för magen som kaffe, fullkorn osv. 

Så jag mår väl sådär. Eller. Jag mår toppen i sinnet men inte i kroppen om man säger så. Urk för matförgiftning. Blev ju det i början på sommaren också. Men det höll bara i sig något dygn. Nu är det uppe i sex dagar…? 

Jaja. Alla hobbyläkare undanbedes att gå loss i kommentarsfältet. I will survive! Imorrn kommer ny VLOGG upp från Paris. Ni får se mig handskas med min enda rädsla här i livet och även gråta… Och så dricker jag champgane och shoppar i kärlekensstad (!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag fick exakt samma med magen nu när kag var utomlands!!!! Kramper osv men frisk i övrigt. Får speciellt ont efter att jag ätit! Nu har det gått typ 10 dagar, dag 6,7,8 var värst nu börjar det avta. Men SÅ konstigt tycker jag

  Sofia 2017-08-09 17:05:29
  Svara
 • Blev matförgiftad i Thailand tidigare i år och magen vägrade bli bättre. Mådde helt fine efter två dagar förutom sjuuuuka kramper i magen och ingen mat ville stanna kvar. Det ville ut.. och inte samma håll som den kom in om en säger. Tog EN tablett immodium och det blev på riktigt bättre direkt. Värt att prova! Hoppas du blir bättre snart 🙂

  Hilda 2017-08-08 15:31:26
  Svara
 • Hej Dasha! Härlig blogg du har och du verkar vara en så genuin och go tjej! 🙂
  Kan verkligen tipsa om wellotekets ”magpaket” 😀 har länga brottats med jobbig mage och min mage blev hur bra som helst efter att jag provat detta paket i två-tre veckor.

  Louise 2017-08-07 21:22:10
  Svara
 • Efter en kraftig matförgiftning i Kuba var jag sjuk i drygt 2 veckor. Värst några dagar efter, sen sakta blev det bättre. Så det kan ju absolut vara ”bara” det. Vila och ta hand om dig, magen behöver nog bara tid att återhämta sig.

  Emma 2017-08-07 19:07:52
  Svara
 • Åh.. hadde noe lignende i Thai for et par uker siden 🙁 sinnneesjuke kramper hvert annet minutt, klarte knapt stå på bena. Legene der sa det kom fra vann; asså isbiter eller noe. Håper det løser seg for deg snart! <3 Vondt i magen er noe av det med unødvendige jeg vet om.

  Heidi 2017-08-07 17:40:40
  Svara
 • Inte hobbyläkare men pröva vara utan gluten. Jag blev magsjuk/vinterkräksjuk (enbart jag alltså) i 3 år flera gånger innan jag insåg det var ibs eftersom jag aldrig spydde. Jag har alltid kunnat äta allt och även i perioder emellan ”magsjukorna” men nu i efterhand har jag förstått sambandet och utan några attacker

  Lina 2017-08-07 17:18:41
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!