Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Way Out West förberedelser 

… hehe alla förbereder sig för WOW på olika sätt. Jag lockar håret sista 30 minuterna och Douglas tar igen sig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Var är den fina prickiga klänningen ifrån? Kram!

  Elsa 2017-08-16 07:31:00
  Svara
 • Hej Dasha! Jag har följt dig ett tag (sedan din och Fornis podcast, som jag för övrigt fortfarande lyssnar på emellanåt!) och du verkar vara en sån inspirerande, underbar och fantastisk människa på alla sätt och vis. Men jag ville bara berätta hur du verkligen på senaste tiden har.. STRÅLAT! Alltså efter den senaste tidens händelsers vändning har det verkligen märkts. Hur att din mamma mår bättre och att du träffat Douglas har ändrat hela bloggen och din inställning! Det är (vilket jag inte trodde var möjligt) ÄNNU roligare att följa dig nu när du verkar fylld med så mycket glädje, lycka, positivitet, passion, driv och framgång att det lyser rakt igenom alla skärmar in till en själv! Din lycka gör mig så innerligt glad för din skull och jag önskar dig allt det fina i livet! Ville bara tala om det för dig! KÖR PÅ

  Med vänlig hälsning, Matilda <3

  Matilda 2017-08-12 20:03:29
  Svara
 • Heej, har du sett listan om vänner hos Sandra Beijer? Vore så roligt om du kunde svara på den också, tror du kan ha bra och intressanta svar ❤️

  Filippa 2017-08-11 14:34:53
  Svara
 • Haha, alla sätt att förbereda sig på är bra sätt!

  Josefine 2017-08-11 11:40:35 http://www.drottcompanyvasteras.se/
  Svara
 • Hej Dasha!

  Har läst din blogg i flera år och gillar den verkligen, kul att du nu börjat videoblogga! Men jag måste fråga hur du ser på klimathotet? Gör du något för att försöka minska din egen påverkan på klimatet? Din videoblogg med titeln ”Åker till Paris utan kläder & köper allting nytt” väckte en hel del frågor och funderingar hos mig. Kul videoblogg men om vi ser utanför din trevliga resa så är flyg ex. den snabbast växande källan till koldioxidutsläpp och vi moderna människor behöver verkligen se över våra konsumtionsmönster. För att få till en förändring måste vi tyvärr alla hjälpas åt! Världen är inte riktigt i den positionen att vi kan välja vad vi vill göra och inte göra baserat på personliga preferenser. Bifogar lite länkar då okunskap ofta är orsaken till att man gör en hel del icke-medvetna val, inte illvilja! 🙂

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=6690282 (den här artikeln tyckte jag var riktigt bra och fick mig att bli allt säkrare på mitt val att arbeta med klimatförändringarna)

  http://podtail.com/podcast/filosofiska-rummet-i-p1/vad-ska-manniskan-gora-at-klimatforandringarn/

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=6181918

  Tips är även att läsa boken ”Äta djur”, såg att Forni läste den för några veckor sedan och gillade den!

  Snälla, tolka inte detta som en negativ kommentar eller som något dåligt riktat gentemot dig! Jag vill mest bara höra hur du personligen ser på klimathotet, vad du gör för att minska ex. koldioxidutsläppen och om du försöker att göra några medvetna val.

  Moa 2017-08-10 20:45:40
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!