Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ta hand om sin själ. 

Satt precis och chattade på Facebook med Josefine (som är grundare för Yogiakademin) som berättade att de hade några datum kvar för Yogiakademin i Biarritz nu i September. Jag funderar på om man kanske ska ta sig en late one i sensommaren? Det finns ju så man kan välja bara weekends och det passar mitt schema. Man kan helt klart aldrig få för mycket av Josefines yoga och lärdom i sitt liv. Ni kanske också är sugna? Finns i sådana fall mer information HÄR.

Detta är inte ett sponsrat inlägg utan skriver om det här för att jag genuint tycker detta är en otrolig upplevelse för själen (och kroppen för den delen med). De flesta som åker på dessa retreats åker själva så du behöver inte känna att du kommer vara ensam eller något sådant eftersom man vill vara lite för sig själv för att ta in så mycket som möjligt. Varje gång har jag kommit ut och känt mig som en bättre version av mig själv. Alla mina svagheter känns mer självklara och jag vet precis vad jag behöver jobba på, på samma sätt som vissa andra människor i mitt liv blir mindre självklara kanske – eller tvärtom MER självklara. Rekomenderar att rannsaka själv själv och ta hand om sin själ, meditera och yoga så mycket livet tillåter. Josefine och hennes team hjälper en med precis det.

Ha en mysig vecka nu hörrni! Ikväll kommer bilder från min Helg i Göteborg och imorrn kommer en VLOGG därifrån.
Puss gull. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind