Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ta hand om sin själ. 

Satt precis och chattade på Facebook med Josefine (som är grundare för Yogiakademin) som berättade att de hade några datum kvar för Yogiakademin i Biarritz nu i September. Jag funderar på om man kanske ska ta sig en late one i sensommaren? Det finns ju så man kan välja bara weekends och det passar mitt schema. Man kan helt klart aldrig få för mycket av Josefines yoga och lärdom i sitt liv. Ni kanske också är sugna? Finns i sådana fall mer information HÄR.

Detta är inte ett sponsrat inlägg utan skriver om det här för att jag genuint tycker detta är en otrolig upplevelse för själen (och kroppen för den delen med). De flesta som åker på dessa retreats åker själva så du behöver inte känna att du kommer vara ensam eller något sådant eftersom man vill vara lite för sig själv för att ta in så mycket som möjligt. Varje gång har jag kommit ut och känt mig som en bättre version av mig själv. Alla mina svagheter känns mer självklara och jag vet precis vad jag behöver jobba på, på samma sätt som vissa andra människor i mitt liv blir mindre självklara kanske – eller tvärtom MER självklara. Rekomenderar att rannsaka själv själv och ta hand om sin själ, meditera och yoga så mycket livet tillåter. Josefine och hennes team hjälper en med precis det.

Ha en mysig vecka nu hörrni! Ikväll kommer bilder från min Helg i Göteborg och imorrn kommer en VLOGG därifrån.
Puss gull. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson