Way out West! Eller…?

Här kommer extremt otrolig få bilder från min helg. Det var så himla ovanligt av mig att fotografera så lite på en hel helg men jag har däremot filmat massor och gjort en helt otrolig film åt er. Way Out West V-bloggen släpps ikväll.

Så här såg det ut på Joannas event tillsammans med RayBan.

Här är mina nya tjusiga solisar från Rayban. Älskar modellen. Känns väldigt 90tal.

Här är jag och Carro, testade denna modellen också men valde de första.

Såhär såg jag ut en kväll när vi käkade på TOSO. Skorna är köpta i Paris, väska Chanel, klänning Zara och gröna örhängen från Zara.

Men riktigt dåliga speglar att fota sig själv i? Ser ju kort ut. Hehe.

En av dagarna spenderade vi på Liseberg. Vet inte riktigt vart tiden tog vägen för helt plötsligt hade fyra timmar gått och vi var tvungna att röra på oss. Jag såg typ ingenting av Liseberg? Åkte två karuseller?

Bad Blouglas (hans nya smeknamn) ta en outfitbild av mig. Så många människor bredvid? Man ba, you had one job…

Har i alla fall byxor och t-shirt från NA-KD på mig och skor köpta i Bretagne, Frankrike.

Det blev, som vanligt en väldigt festlig wow-helg. Nu väntar jag extremt spänt på denna helg som kommer. Douglas har ju som jag nämnt innan en överraskning till mig. Jag är ”bokad” torsdag-söndag. Vet inget mer än att jag inte får ha stor packning… (Hur svårt? Vet inte var jag ska, vad jag ska göra och får inte packa mycket!) Men han lovade att hjälpa till. Ska bli otroligt roligt i alla fall. JO, jag vet en till sak. Vi åker med våra två vänner. Hon hade nämligen också blivit ”bokad” av sin kille och när hon läste min blogg så förstod hon att vi skulle åka ihop. Jag ska göra en vlogg av allting tänket jag! Om man får och om det går?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!