ÖVERRASKNING AV MY LOVE

Okej nu åker jag om bara några timmar. Eller vi! Vi ska ju någonstans men jag har ingen aning om vart. Jag har ju fått ett gäng ledtrådar men vågar inte skriva ut dem här för om jag googlar kommer jag komma på vart vi ska och det fick jag absolut inte göra. Sjuk grej att jag inte har fuskat? Jag är ju en fuskis. När jag var liten så letade jag hysteriskt tills jag hittade alla julklappar mamma gömt och öppnade dem försiktigt och seglade sen igen dem. Fuskar alltid i spel om det går. Men att jag hållit mig denna gång är faktiskt bara av kärlek. Vill inte förstöra något så fint som han fixat åt oss. Att hab engagerat sig och ansträngt sig, för lilla mig. Blir helt gråtig nu när jag skriver detta. Min fina fina kille. 

Jag har fått veta att jag no matter what får ha mycket packning. Max handbagage. Hur svårt att packa när jag inte vet vart jag ska och måste packa lite saker? Har preppat ordentligt med att för första gången i mitt liv köpt sådana där tomma reseförpackningar på Apoteket så jag kan hälla över schampo/balsam/lotion etc i. Sen ska jag nog ta typ alla mina nya Sandroklänningar. De passar ju både till fest och middag. Och typ stranden om de skulle va så? Vet att jag ska ha en bikini ”jävligt nära till hands” också. 

Kära nån aldrig varit så nervös/spänd/KÄR/förväntansfull/lycklig i hela mitt liv tror jag? 

Vart tror ni jag ska? Någon som vill gissa? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!