Svar på frågestund del 1.

Var är den fina klänningen ifrån?
Sandro… Blivit smått besatt av det märket.

    

Du behöver såklart inte svara men hur mycket tjänar du totalt? Kram
Hallå! Jag tjänar väldigt olika från månad till månad eftersom att jag är konsult och frilans och inte har en fast inkomst. Men jag tjänar så jag klarar mig och kan leva ett sånt liv jag vill leva.

Världens mest random fråga, men vilken är din favorit-tandkräm smakmässigt?? Blir så ofta fel för mig, tycker många är sträva och dåligt mint.
Jag använder endast Oral-B 3D White! Alla frågor hur ofta jag bleker mina tänder och jag gör aldrig det. Använder bara den här tandkrämen och borstar med eltandborste.

Har du en 5-årsplan, och hur ser den i så fall ut?
Javisst… Den ändras ju såklart med tiden men generellt så sa jag i julas att min 5-årsplan innehåller ett lantställe där jag kan odla mina egna grönsaker och så måste den ha en bastu så jag kan tvaga mig ordentligt på söndagarna. Resten vill jag nog hålla för mig själv.

Heeej! Vad jobbar douglas med?
Douglas jobbar för koncernen Kharmagruppen. Sen med ett bolag som jobbar med entreprenad och hushållsnära arbetsuppgifter, där han också bygger en rolig sak som snart lanseras och jag kommer berätta om det då. Tror det är lite hemligt ett tag till.

Vad hände med onsdagsbubbel?
Ni som lyssnat på Onsdagsbubbel vet hur mycket jag grät de senaste avsnitten och livet var så himla stressigt och kämpigt iom mammas cancer så det och Stadsdel var tyvärr det som fick bli bortprioriterat.

1. Tror/vet du att Douglas är mannen i ditt liv! SÅ SÖTA TILLSAMMANS förövrigt
Ja till 99,9% är jag övertygad om det. Men såhär när man bara varit med varann i några månader är det såklart ibland man blir osäker på varann men det är ju enbart för att man inte känner varandra helt. Som när han kände sig sjuk så hade jag en känsla i magen att han kanske fått kalla fötter eftersom vi inte varit med varann när någon av oss varit sjuk. Sa en sak till honom igår, att jag längtar så himla mycket till en vardag ihop. Nu har det varit sommar och vi har vart iväg på så mycket underbara resor och vart ifrån varann så man längtat ihjäl sig. Jag vill bara att vanliga livet ska börja. Med tråkiga vardagsmiddagar och… Hehe, förresten. Har svårt att tro att en vardag är tråkig med honom för han är så rolig som person tom när vi inte gör någonting. Men ni vet, jag längtar efter vanliga livet med honom. I slutet av dagen är ju vardagen det vanliga livet. <3

2. Kommer onsdagsnubbel tillbaka?
Det vet man aldrig.

3. Vem är din allra bästa vän?
Har många!

4. Vad har du för tips till nån som ska flytta ihop med en kille för första gången?
Se till att ni ger varandra plats. Om den som flyttar in vill ta med en soffa eller en tv måste man låta den. Ska man flytta ihop så ska det vara på bådas villkor. Börja inte ert gemensamma liv med att bråka om något materiellt.

Märks ålderskillnaden mellan dig och Douglas?
Hehe, näe inte riktigt. Inte när det verkligen gäller. Då är han väldigt smart och lyhörd min fina kille. Men när det inte spelar någon roll så.. Ja, vad tycker ni själva? Hehe.

Vad har hänt mellan dig och Becca och Josef? ÄRLIGT nu, inte ”ingenting, vi har bara glidit ifrån varandra” eller ”vi ses utan att jag lägger ut något”. Ni var ju bästisar in i döden och nu hör man aldrig om dem eller Harley. Vi behöver också avslut!
Hehe, behöver NI avslut? Jag var hemma hos Josef förra veckan (syntes på min InstaStorie) som hängde vi på Way Out West! Syntes också på min InstaStorie. Resten är privat.

1. Hur ser du på barn och giftemål? Tillhör du gruppen som anser att man ”måste ha bott ihop i x antal år först” eller gruppen som känner att det får hända när man vill utan att tänka på tid man varit tillsammans osv
Det får helt klart hända när det händer och passar i livet. Jag tycker inte man ska skapa ett barn till den här världen förens man är säker på att man har tid för ett barn och framför allt ska man skaffa barn med en bra människa. Men tycker alla situationer är inviduella. Jag vet par som skaffat barn efter år tillsammans och gjort slut när barnet varit väldigt litet. Det finns ingen facit.

2. Alla frågar om onsdagsbubbel men jag var aldrig ett större fan av den (förlåt). Jag undrar mest när DU ska starta en podd igen? Med sällskap eller utan.
Hehe tack men utan sällskap? Ska jag prata själv då 😮

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!