Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Så redo för hösten!

Den här veckan är första gången det känns som om allting äntligen börjar gå tillbaka till det normala. Mail och jobb börjar trillar in kontinuerligt och allt är närmare ett beslut än vad det är under sommaren. Då är allting så mycket ”vi hörs sen”. 

Och jag övningskör som en galning! Vill bara ha det där körkortet i handen nu. Älskar att åka bil. Älskar min körskolelärare och tror det kommer gå toppen för mig att ha det där kortet i handen inom bara någon månad. Har jag någon mer här som håller på att ta körkort? Har ni satt upp några mål? Berätta hur det går för er. Vad är svårt? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tog körkort igår!! Känns så skönt! Började i juni och övningskörde hela sommaren 🙂 Lycka till!!!

  Klara 2017-08-25 14:53:09
  Svara
 • Lycka till med körkortet 🙂 det kommer att gå bra!

  Annelie 2017-08-25 13:15:31 http://dirigoego.wordpress.com
  Svara
 • Är också riktigt redo för hösten nu! Och håller tummarna för körkortet, det kommer gå galant!

  Josefine 2017-08-25 12:41:39 http://scandicave.se/
  Svara
 • Eller hur, äntligen börjar det hända grejer?! Jag har nyss slutat jobba som IT projektledare för att gå mot drömmen om att bli matentreprenör.. Så det är en helt ny typ av vardag för mig, ska bli så spännande att se hur det känns.. Och det är alltid skönt att följa bloggar som din, som också gör din grej. Ger pepp att känna att det är möjligt 🙂

  Astrid - Bloggar om mat och att gå sin egen väg i livet 2017-08-25 11:19:07 http://www.buttala.se
  Svara
 • Alltså å! Är också så PEPP på körkort efter att ha varit opepp så många år. Men är såå långt bakom dig, har precis gått handledarkurs och ska förhoppningsvis snart få tillstånd att börja övningsköra. Min målbild jag har är inte ens själva körkortet utan att jag åker på en landsväg i fin miljö och är helt AVSLAPPNAD i trafiken. Haha låter kanske löjligt, men är så nervös för trafik å andra fordon så mitt första mål är verkligen att börja tycka att det är NICE att köra bil och inte ha panik bakom ratten. :))))

  Martina 2017-08-25 09:59:51
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!