Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Är det höst nu? Eller är sommaren bara slut?

Vissa dagar är det helt klart så jävla värt att vara egen. Som en måndag när man vaknar och inser att all semester är helt slut och man ska börja leva vanlig vardag igen. 

Jag vet att jag sa att jag längtar till hösten och vardagen för några veckor sen men imorse ångrade jag mig. Så låg i sängen till 09.30, släppte in Ryska Posten som ska sätta upp en tavla i mitt runda rum och gick ut på en lång pw. Bestämde mig för att börja jobba klockan 12 idag. Behövde det. 

Hörs sen! Kommer fler svar på era frågor och ”Min helg i bilder”. Sen ska jag göra klart ”Gör er i ordning med mig”-VLOGG. Ni får se alla mina produkter, smink och hur jag lockar håret i rörligt format. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Har känt precis samma sak, att jag verkligen vill ha höst. Men inte längre! Idag vill jag vara ledig och gå i klänning, äta glass och ha värme!

    Josefine 2017-08-28 11:12:59 http://scandicave.se/
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!