Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PRADA CANDY GLOSS

Det är som en helt ny värld öppnat upp sig för mig.

Ni vet ju att jag använt mig av en och samma parfym i tio år (läs om vilken här) men för något år sedan bytte jag och för några månader sedan började jag använda mig av Miu Miu’s senaste kreation och nu är jag förälskad i den här skönhet från Prada som heter Candy Gloss.

Precis som namnet säger så luktar den rosa stjärnstoft, färgglada såpbubblor och sockervadd. Hehe, precis som jag vill att en parfym ska lukta. Väldigt sött och glatt och lätt och somrigt. Jag har bara haft den i ett par dagar men känner att den kommer göra sig som bäst på mig när jag sitter på en uteservering i värmen, med spexiga solglasögonen på nästippen och med bubbel i handen.

Oj vad lilla Pradan (läs, jag) kommer må då.

   

”I just know I found myself getting lost with you” 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger