PRADA CANDY GLOSS

Det är som en helt ny värld öppnat upp sig för mig.

Ni vet ju att jag använt mig av en och samma parfym i tio år (läs om vilken här) men för något år sedan bytte jag och för några månader sedan började jag använda mig av Miu Miu’s senaste kreation och nu är jag förälskad i den här skönhet från Prada som heter Candy Gloss.

Precis som namnet säger så luktar den rosa stjärnstoft, färgglada såpbubblor och sockervadd. Hehe, precis som jag vill att en parfym ska lukta. Väldigt sött och glatt och lätt och somrigt. Jag har bara haft den i ett par dagar men känner att den kommer göra sig som bäst på mig när jag sitter på en uteservering i värmen, med spexiga solglasögonen på nästippen och med bubbel i handen.

Oj vad lilla Pradan (läs, jag) kommer må då.

   

”I just know I found myself getting lost with you” 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!