Vår resa med DEODOC

Så himla roligt att vi på Helium fick förtroendet av DEODOC än en gång att göra en pr-grej med dem. Denna gång pysslade vi ihop en resa till NEW YORK.

Minns ni mitt första inlägg om dem för ett halvår sedan? Då lanserade de precis och vi hjälpte dem att synas med varumärket. DEODOC sysslar med intimhygien. De har både intimtvål och intimdeodorant, för både män och kvinnor. Visste ni tex att vi har exakt samma svettkörtlar i armhålorna som i underlivet? Vilket betyder kort sagt att vissa svettas mer ”där nere” och vissa luktar mer ”där nere” på samma sätt som vissa svettas mer på andra delar av kroppen och luktar mer…

Men dessa produkter är inte till för människor med problem. Det är till för alla och en fräschare och trevligare vardag.

Kvinnorna som tagit fram dessa produkter har utbildning inom ekonomi och urologi (opererar i underliv). Så idén till denna produkt kom till när de hade patienter som sökte sig till dem med oönskad odör…

Idag säljs DEO DOC på Kronans Apotek, Lloyds Apotek och Apoteksgruppen som fysiska butiker. Vill man hellre köpa det online gör man set på Apotea.se 

MG_2477 MG_2461

jogging- Curves-by-Petra-Tungården- Central-Park-

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag fattar inte riktigt, sprayar man i ljumskarna och de yttre blygdläpparna eller INNE i fiffi?

  sara 2015-12-19 10:23:25
  Svara
 • Men om man har dålig lukt så borde man väl gå till en gynekolog och kolla det istället för att bedöva den med parfym? eller? hur funkar det?

  Louise 2015-12-18 13:33:48
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Det är ju inte I underlivet man ska ha deon. Alltså illaluktande flytningar ska man såklart kolla upp, du ska inte ha deo i fiffi. Man svettas ju i hudvecken BREDVID fiffi, alltså mellan låren och de yttre blygläpparna. Där svettas man en hel del och det kan lukta riktigt surt, där har jag deo!!

   anna 2015-12-19 18:29:12
   Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej Louise!

   Exakt samma apokrina svettkörtlar som finns under armhålan finns även i underlivet. Därför är det inte konstigt att intimområdet kan svettas och ge upphov till oönskad lukt, utan att en vaginal sjukdom eller dålig hygien är anledningen.

   Har du däremot en illaluktande FLYTNING eller en FLYTNING som ändrat karaktär eller om du har klåda eller irritation från underlivet ska en läkare uppsökas.

   Bifogar ett klipp med en expert inom området, dr Gunvor Ekman Orderberg (professor i gynekologi), som förklarar ytterligare:

   MVH,
   Team DeoDoc

   Team DeoDoc 2015-12-18 17:17:57
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!